Gustav Minebuster

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.5%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Gustav Minebuster:

9 plays

Gokkast beoordeling

Gustav Minebuster
RTP 95.5%
Volatiliteit HOOG

Gustav Minebuster

Opzoek naar diamanten en edelstenen in de donkere mijnen, dat doe je in Gustav Minebuster van Red Rake Gaming. Dit spel werd in 2020 gelanceerd en is enorm populair.

Je kunt Gustav Minebuster al spelen met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en de maximale inzet per draai is €20,-. De RTP van deze gokkast is 95,50%, wat gemiddeld is voor de spellen van Red Rake Gaming.

Gustav Minebuster speelregels

Je speelt Gustav Minebuster op acht rijen en acht rollen. Het spel heeft vierenzestig winlijnen en je kunt winnende combinaties maken door clusters te creëren. Gustav Minebuster zit bovendien ook nog eens vol met een gratis spins-feature, Wild symbolen en verdubbelaars.

Wanneer je Gustav Minebuster opent merk je al gauw dat je een heleboel symbolen op je scherm hebt staan. Wanneer je een winnende combinatie in een cluster maakt, verdwijnen de symbolen van het scherm en zo wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen én dus hopelijk nieuwe clusters.

Wanneer je in een winnende combinatie een Wild symbool hebt, dan activeer je een gratis spin.

Ook kun je de dynamiet tegen komen. Wanneer je deze weet te bemachtigen explodeert het van je scherm af om je te helpen nieuwe edelstenen op de juiste plaatsen te krijgen.

Gustav Minebuster thema en symbolen

We zijn allemaal wel bekend met thema’s als deze. Maar dat betekent niet dat het minder leuk is! Het spel heeft een redelijk standaard uiterlijk, maar de symbolen zijn kleurrijk en spatten van het scherm af.

De symbolen die je tegen komt in de gokkast zijn diamanten en edelstenen, zoals robijnen, saffieren en smaragden. Maak winnende combinaties in clusters en ontdek dat je flinke bedragen kunt binnenhalen!

Conclusie en vergelijkbare games

Gustav Minebuster is er eentje om zeker eens te spelen. Probeer eerst de demo versie eens uit, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Je kunt Gustav Minebuster spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

De spellen van Red Rake Gaming staan erom bekend dat ze er prachtig uitzien. Opvallend is dat de RTP van deze spellen iets lager liggen dan je wellicht gewend bent, maar naar onze mening zijn de gokkasten het zeker waard om eens in te spelen!

Red Rake Gaming heeft nog veel meer toppers op hun naam staan. Bovendien hebben ze aardig wat spellen ontwikkeld die miljoen manieren om te winnen hebben! Zo ook Nefertiti’s Riches. Deze gokkast is geïnspireerd op het oude Egypte en is al te spelen voor €0,20 cent per draai.

Je speelt Nefertiti’s Riches op een zes keer tien speelveld en heeft dus een miljoen manieren om te kunnen winnen. De maximale winst die je in deze gokkast kunt behalen is tienduizend keer je inzet.

Blijf je toch liever in het thema van diamanten en edelstenen? Neem dan eens een kijkje in Diamond Cascade. Deze gokkast werd eind 2020 gelanceerd en is al te spelen voor een minimale inzet van €0,30 cent per draai.

Het thema is klassiek en zo dus ook de symbolen! Naast de diamanten kom je ook de traditionele fruit en kaartsymbolen tegen. Je kunt Diamond Cascade spelen op de desktop en op mobiele apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...