Maya

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.5%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Maya:

9 plays

Gokkast beoordeling

Maya
RTP 95.5%
Volatiliteit MED

Maya

Maya is een videoslot van Red Rake Gaming dat in 2018 gelanceerd werd. Het spel is geïnspireerd op de oude Maya cultuur. De koningin van de Maya cultuur neemt je mee in de zoektocht naar de kostbare schatten.

Je speelt deze gokkast met een minimale inzet van €0,50 per draai. Je kunt overigens het spel ook eerst in een demo-versie uitproberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Maya speelregels

Je speelt Maya op vijf rijen met drie rollen en het heeft vijftig actieve winlijnen. Daarnaast zitten er leuke extra features in dit spel. Zo kom je gratis spins tegen, grote symbolen en een speciale ‘gold’ feature waarmee je de kans maakt op de jackpot.

Ook kom je in deze gokkast Wild symbolen tegen, dit zijn de Maya priesters. Dit zijn de symbolen die de standaard symbolen kunnen vervangen om op deze manier een winnende combinatie te maken.

De grote symbolen kunnen de speciale feature activeren. Ook krijg je, wanneer je deze symbolen weet te bemachtigen drie gratis spins. In de ‘gold’ feature maak je kans op één van de drie jackpots.

Maya thema en symbolen

Het thema van het spel is gebaseerd op de oude Maya beschaving. Deze beschaving leefde in zuid en noord Amerika en was hoog intelligent. Er zijn vele spellen te vinden die gebaseerd zijn op dit thema en ook deze van Red Rake Gaming doet niet onder!

Je vindt in Maya ook speciale bonussymbolen, zoals de piramide. Wanneer je deze op de eerste, derde en vijfde rol weet te bemachtigen, dan ontvang je zes gratis spins. Tijdens deze gratis spins krijg je bovendien de mogelijkheid om de grote symbolen te bemachtigen en zo dus kans te maken op de jackpot.

Andere symbolen die je tegen kunt komen in deze gokkast zijn de pot met goud, vazen en  potten, piramides en een standbeeld. Op de achtergrond van deze gokkast zie je één van de Maya piramides afgebeeld.

Conclusie en vergelijkbare games

Al met al vinden wij Maya video slot van Red Rake Gaming een prachtig spel om te zien en ook de extra features in het spel zijn mooi neergezet. De mini-jackpot in het spel geeft je tot vijftig keer de inzet terug en de maxi-jackpot loopt op tot vijftienhonderd keer je inzet.

De RTP van dit video slot is 95,5%, dit is gemiddeld voor de spellen van Red Rake Gaming. Maya is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten, voor Android en iOS.

Een andere topper van Red Rake Gaming is Flamingo Paradise. Deze nieuwe slot werd onlangs gereleased en neemt je mee naar een tropisch paradijs. Je speelt Flamingo Paradise op vijf rijen, drie rollen en het geeft vijftig winlijnen. Bovendien zit het spel vol met Wild symbolen, verdubbelaars en gratis spins. Het maximale wat je kunt winnen in deze slotmachine is maar liefst ruim twaalfduizend keer je inzet.

Flamingo Paradise is te spelen met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en een maximale inzet van €15,- per draai. De RTP ligt op 95,30% en het spel is beschikbaar op alle apparaten.

Een ander spel om eens een kijkje in te nemen van deze ontwikkelaar is Parrot Bay. Dit spel werd in 2020 gelanceerd en heeft een piraten thema. Je hebt in Parrot Bay maar liefst een miljoen manieren om winnende combinaties te maken. Ook zit deze gokkast vol met speciale symbolen, gratis spins, scatter en Wild symbolen en verdubbelaars.

Je kunt Parrot Bay spelen met een minimale inzet van slechts €0,20 cent per draai en een maximale inzet van €25,- per draai. De RTP van dit spel ligt op 95,30% en het spel is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...