Super 10

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.4%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Super 10:

20 plays

Gokkast beoordeling

Super 10
RTP 95.4%
Volatiliteit MED

Super 10

Super 10 Stars in een online slotmachine ontwikkeld door Red Rake Gaming dat in 2017 gelanceerd werd. Naast dat het een enorm leuk spel is, wat je uitdaagt zijn ook de prijzen in het spel niet mis!

Je speelt Super 10 Stars met een minimale inzet van €0,30 cent en een maximale inzet van €150,- per draai. De RTP van Super 10 Stars is 95,4%.

Super 10 Stars speelregels

Je speelt Super 10 Stars op vijf rollen, drie rijen en het heeft dertig winlijnen. Daarnaast zitten er in het spel leuke extra features verborgen, zoals een Wild-Respin, vermenigvuldigers en een bonus-game.

Voordat je begint met spelen is het van belang dat je de gokkast naar wens instelt. Het maximaal aantal munten dat je in deze gokkast kunt winnen is tienduizend munten. Ook heeft Super 10 Stars een auto-play functie, hiermee kun je de gokkast automatisch laten draaien.

Een winnende combinatie maak je door tenminste drie gelijke symbolen op de rollen te laten landen. Daarnaast is het van belang om je ogen goed open te houden voor de Wild symbolen en gouden en zilveren scatter vermenigvuldigers, hiermee maak je namelijk écht goede winsten!

Ook zit een een mini-game in Super 10 Stars. In deze leuke feature krijg je tot vijfentwintig gratis spins en kom je bovendien aardig wat vermenigvuldigers tegen.

Super 10 Stars thema en symbolen

Super 10 Stars heeft een klassiek fruitmachine thema, dat in een modern jasje gestoken is.  Je speelt dan ook met de klassieke symbolen, die er grafisch kleurrijk en netjes uitzien.

Het Super 7 Stars symbool is er eentje om in de gaten te houden, dit is namelijk de Wild-Respin symbool. Andere symbolen die je in het spel tegenkomt zijn kersen, bessen en gouden bellen.

Conclusie en vergelijkbare games

De klassieke fruit-thema’s blijven het altijd goed doen. Zeker als de spellen nog leuke extra features hebben. Red Rake Gaming heeft met Super 10 stars zeker goed werk weten neer te zetten.

Je kunt Super 10 Stars spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten, het wordt ondersteund door iOS en Android. Je kunt er bovendien ook voor kiezen om eerst een demo-versie van dit spel te spelen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Een andere gokkast van Red Rake Gaming is Mystic Mirror, een video slot dat je speelt op vijf rollen, maar met een optie om een zesde rol erbij te kopen. Je speelt deze gokkast op tien winlijnen en met een minimale inzet van €0,08 cent per draai.

Mystic Mirror is een prachtig ontworpen video slot dat ons erg doet denken aan het immens populaire Book of Ra. Probeer deze gokkast eens uit!

Ook Play’n Go heeft een prachtig slot op hun naam staan, genaamd Battle Royal. Deze gokkast neemt je mee terug de tijd in van de zestiende eeuw en het Engelse koninkrijk.

Je speelt Battle Royal op vijf rollen, drie rijen en met twintig winlijnen. De minimale inzet is €0,20 cent per draai en je kunt maar liefst tot een half miljoen euro winnen!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...