Captain Wild

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.3%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Captain Wild:

21 plays

Gokkast beoordeling

Captain Wild
RTP 95.3%
Volatiliteit HOOG

Captain Wild

Ga op avontuur met Captain Wild, een spannende online gokkast van Red Rake Gaming. Versla samen met superheld Captain Wild een gevaarlijke schurk en voorkom een ramp in een van de grootste steden ter wereld. Ondertussen kun je mooie prijzen aan de haak slaan. Ontdek hieronder hoe je kunt winnen met Captain Wild.

Hoe speel je Captain Wild?

Captain Wild is een online slot met vijf rollen, drie rijen en 20 vaste winlijnen. Je kunt winnende combinaties maken door identieke symbolen van links naar rechts op een actieve winlijn te laten landen. Inzetten op deze gokkast kan tussen € 0,10 en € 15 per draai.

Op de rollen van Captain Wild kom je symbolen tegen in de vorm van speelkaarten zoals J, Q, K en A. Deze symbolen zijn het minst waardevol. De andere symbolen kunnen hogere uitbetalingen genereren. Denk hierbij aan de verschillende attributen van de superheld. Het meest lucratieve symbool is de brandende stad.

Captain Wild heeft ook een wild symbool, een scatter en zelfs een mystery symbool dat willekeurig op de rollen kan terechtkomen.

Captain Wild gratis spins en bonusrondes

In Captain Wild kun je gratis spins activeren door drie of meer scatters op de rollen te laten verschijnen. Tijdens de gratis spins-ronde verschijnt de schurk. Hij plaatst radioactieve stoffen op een of meer rollen. Als er een wild verschijnt op de radioactieve rol, zal het de radioactiviteit verminderen en de inzetvermenigvuldiger verhogen.

Als er een Super Wild symbool landt, vermindert de radioactiviteit op alle rollen en wordt de multiplier verhoogd met het aantal schoongemaakte rollen. Alle winsten die je maakt tijdens de gratis spins-ronde worden vermenigvuldigd met het getal aan het begin van de ronde.

Elke draai voegt een percentage toe aan de voortgangsbalk waardoor deze geleidelijk aan wordt gevuld. Zodra de balk vol is, wordt de Intergalactic Wheel-functie geactiveerd. Je moet dan kiezen tussen de held of de schurk. Vervolgens begint het wiel te draaien en kun je een vermenigvuldiger winnen tot maximaal 100x je inzet.

Conclusie Captain Wild

Captain Wild is een erg leuke slot voor spelers die houden van superhelden. Het spel is erg dynamisch dankzij de vele spannende functies en je kunt er erg mooie geldprijzen mee winnen.

Veel voorkomende vragen

Hoe kan ik gratis spins winnen met Captain Wild?

Met Captain Wild kun je gratis spins winnen door drie of meer scatter symbolen te laten landen in een enkele draai.

Wat is het RTP-percentage van deze slot?

Captain Wild heeft een RTP-percentage van 95,3% en een gemiddelde tot hoge volatiliteit.

Hoeveel kun je maximaal winnen met Captain Wild?

De maximale winst die je kunt scoren met Captain Wild is 5.763x je inzet.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...