Heidi at the Oktoberfest

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94.94%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Heidi at the Oktoberfest:

9 plays

Gokkast beoordeling

Heidi at the Oktoberfest
RTP 94.94%
Volatiliteit MED

Heidi at the Oktoberfest

Voor alle bier drinkers heeft Red Rake Gaming een speciaal video slot weten te ontwerpen, Heidi at the Oktoberfest.

Het spel kan behoorlijk wild worden en er zal aardig wat bier worden gemorst. Maar aangezien het het Oktoberfest is, is er genoeg te beleven! Speel Heidi at the Oktoberfest met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en een maximale inzet van €200,- per draai.

Heidi at the Oktoberfest speelregels

Je speelt Heidi at the Oktoberfest op vijf rijen en het heeft vijftig winlijnen. De RTP van deze gokkast is 94,96%, wat wel wat lager ligt dan gemiddeld. De maximale winst die je kunt boeken in deze gokkast is vijfhonderd keer je inzet.

Heidi at the Oktoberfest heeft een aantal leuke extra features. Zo kun je Wild symbolen tegenkomen én kun je tot wel tweehonderd gratis spins winnen. Om de gratis spins te activeren moet je in ieder geval vijf Heidi symbolen weten te bemachtigen.

Een symbool om ook goed in de gaten te houden is het proostende bier-symbool, dit symbool is het Wild symbool van de gokkast. Deze zal alle andere symbolen vervangen om er op deze manier voor te zorgen dat je een winnende combinatie kunt maken.

Heidi at the Oktoberfest thema en symbolen

Het thema van deze gokkast is volledig geïnspireerd op het Duitse Oktoberfest. Dit jaarlijkse volksfeest is de grootste ter wereld en wordt groots gevierd met een hoop bier en duurt ruim twee weken. De allereerste Oktoberfest ooit was in 1810, in het Duitse Beieren.

De symbolen in het spel zijn ook volledig geïnspireerd op dit bijzondere feest. Naast de speciale symbolen, zoals de barrels, bier en Heidi, vind je ook de standaard kaartsymbolen in het spel.

Een symbool om ook je ogen voor open te houden is het symbool met een oude pub afbeelding. Wanneer je hier namelijk vijf van weet te bemachtigen, verdien je maar liefst honderdvijftig keer je inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Heidi at the Oktoberfest is een geweldig video slot dat je meeneemt naar de biertent in Duitsland. Heidi speelt de hoofdrol in dit spel, maar ook kom je aardig wat bier en eten tegen. Als jij houdt van het Oktoberfest dan is dit spel eentje om niet te missen!

Als je de gokkast puur en alleen wilt spelen voor de jackpot is dit wellicht eentje om over te slaan. Het maximale wat je kunt winnen is namelijk slechts vijfhonderd keer je inzet. Maar als je opzoek bent naar een spel dat je vermaakt, uitdaagt en het gevoel meegeeft van een geweldig feest, dan is Heidi at the Oktoberfest absoluut het geschikte spel voor jou.

Red Rake Gaming heeft nog meer bijzondere titels op zijn naam staan. Zo ook Hansel & Gretel, wat in het Nederlands Hans en Grietje is. Dit spel is geïnspireerd op het populaire kinderverhaal.

De gokkast zit vol leuke features en verrassingen. De jackpot staat op duizend keer je inzet en je speelt deze slotmachine met twintig winlijnen. De RTP van Hansel & Gretel is 95,8% wat een stuk hoger ligt dan gemiddelde spellen van Red Rake Gaming.

Hou je wel van spellen met een goed verhaal? Red Rake Gaming heeft een spel ontworpen met het Bonnie & Clyde thema. Dit koppel werd in de jaren dertig in één klap ‘beroemd’. De twee lieten een spoor van vernieling achter. Waar ze ook gingen, ze beroofden banken en ondernemers. Uiteindelijk liep dit verhaal slecht af voor de twee.

Het is een bijzonder verhaal dat op de dag van vandaag nog altijd bekend is. Red Rake Gaming heeft dit verhaal dan ook om weten te zetten in een spannend en interessant spel. Naast het geweldige thema zijn ook de win mogelijkheden niet mis!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...