Million Dracula

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.3%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Million Dracula:

9 plays

Gokkast beoordeling

Million Dracula
RTP 95.3%
Volatiliteit HOOG

Million Dracula

Million Dracula van Red Rake Gaming neemt je mee naar het kasteel van Dracula en heeft bovendien een miljoen manieren om te winnen.

Million Dracula speel je met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en een maximale inzet van €25,- per draai. Deze gokkast is beschikbaar op de mobiele telefoon als op de desktop. Zowel voor iOS en Android.

Million Dracula speelregels

Je speelt Million Dracula op zes rollen met vier rijen en een miljoen winlijnen. De RTP van deze gokkast is 95,30% en de maximale winst die je kunt boeken is twintigduizend keer je inzet, niet mis dus!

Red Rake Gaming staat er om bekend vaker spellen uit te brengen waarin je op een miljoen manieren kunt winnen.

Het Wild symbool in Million Dracula is Dracula zelf. Om de gratis spin feature te activeren is het van belang om op rol drie en zes de scatter symbolen te bemachtigen. Deze kun je herkennen aan het gevulde kopje met bloed. Afhankelijk van de hoeveelheid scattersymbolen je hebt weten te bemachtigen ontvang je acht, twaalf of zestien gratis spins.

Million Dracula thema en symbolen

Million Dracula is geïnspireerd op het verhaal van Dracula. Het verhaal van Dracula stamt uit 1897. De Ierse Bram Stoker inspireerde zijn verhaal over Dracula op het verhaal over een vampier. Toen het boek gepubliceerd werd, was het in één klap enorm populair en tot op de dag vandaag is het verhaal van Dracula nog altijd bekend.

Rek Rake Gaming heeft deze gokkast dan ook geïnspireerd op het verhaal van Dracula. De symbolen in het spel zijn tevens ook gebaseerd op dit thema. Zo kom je onder andere Dracula zelf tegen, maar ook bloederige kopjes.

Conclusie en vergelijkbare games

Ben je benieuwd naar Million Dracula, probeer dan eerst de gratis demo-versie eens uit voordat je speelt met daadwerkelijk geld. Million Dracula heeft een prachtig thema en de miljoen manieren om te winnen maakt het spel erg aantrekkelijk.

De RTP van Million Dracula is 95,39% wat voor Red Rake Gaming gemiddeld is.

Opzoek naar een andere gokkast van Red Rake Gaming? Neem eens een kijkje in Wild Animals. Deze gokkast werd eind 2020 gelanceerd en is zeker de moeite waard om eens een gokje in te wagen.

Je speelt Wild Animals op vijf rijen en drie rollen en het heeft ruim tweehonderd winlijnen. Je speelt deze gokkast met een minimale inzet van €0,30 cent per draai en de maximale inzet per draai €30,-.

Op zoek naar een compleet andere gokkast? NetEnt heeft Fruit Case ontwikkeld. Zoals de naam al doet vermoeden is deze gokkast een klassieke fruitkast, maar dan met een fris jasje aan.

Je speelt Fruit case op vijf rollen, drie rijen en het heeft twintig vaste winlijnen. De minimale inzet is €0,20 cent per draai en is beschikbaar op de desktop en op alle mobiele apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...