The Adventures of Ali Baba

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.2%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met The Adventures of Ali Baba:

86 plays

Gokkast beoordeling

The Adventures of Ali Baba
RTP 95.2%
Volatiliteit MED

The Adventures of Ali Baba

The Adventures of Ali Baba is een video slot dat ontworpen is door Red Rake Gaming en werd gelanceerd in de zomer van 2019. Wat de makers van deze gokkast heeft geïnspireerd is het boek Ali Baba en de veertig rovers.

Je speelt The Adventures of Ali Baba met een minimale inzet van €0,30 cent per draai en een maximale inzet van €60,- per draai. De RTP van dit spel ligt op 95,30%, wat gemiddeld is voor de spellen van Red Rake Gaming.

The Adventures of Ali Baba speelregels

Je speelt The Adventures of Ali Baba op zes rollen en in zes rijen. Deze gokkast heeft vijftig winlijnen. Je maakt een winnende combinatie wanneer je van links naar rechts, drie gelijke symbolen weet te bemachtigen. The Adventures of Ali Baba zit vol met leuke en spannende features en ook de jackpot is niet mis!

The Adventures of Ali Baba heeft een bijzondere feature genaamd Wins Tornado. Deze feature is misschien wel de leukste feature van deze gokkast. Het betreft, zoals de naam al doet vermoeden, een Tornado die verschijnt en vervolgens een van de rollen dupliceert, waardoor grotere winsten kunnen worden behaald.

Ook zit er in The Adventures of Ali Baba een gratis spins feature. Deze wordt geactiveerd wanneer Ali Baba met de letters ‘SESAME’ op de zesde rol terecht komt. Je hebt bovendien niet echt een limiet aan het aantal gratis spins dat je kunt ontvangen, dit kan dus flink oplopen.

Het spel heeft voor deze functie de gouden symbolen op de rollen vergrendeld. Ze kunnen samensmelten met schatsymbolen en tot drie keer drie groot worden, waardoor je windassen aanzienlijk vergroten.

The Adventures of Ali Baba thema en symbolen

Ali Baba en de veertig rovers is een sprookje uit Duizend-en-een nacht van Scheherazade. Het verhaal is bij de meeste mensen wel bekend. Wist je dat dit sprookje in de achttiende eeuw werd toegevoegd aan de bundel?

Het design van deze gokkast is prachtig. Red Rake Gaming heeft hier naar onze mening echt geweldig werk weten te leveren. De symbolen die je in het spel tegen komt zijn onder andere waardevolle schatten, gouden objecten, een buikdanseres en natuurlijk Ali Baba zelf.

Conclusie en vergelijkbare games

The Adventures of Ali Baba is naar onze mening zeker de moeite waard om eens een kijkje in te nemen. De maximale winst die je kunt boeken in dit spel is maar liefst honderdtachtigduizend keer je inzet! Maar uiteraard zul je merken wanneer je aan het spelen bent, er ook genoeg kansen liggen op wat kleinere bedragen.

Je kunt The Adventures of Ali Baba spelen op alle apparaten en het wordt ondersteund door iOS en Android. Je kunt er ook voor kiezen om het spel eerst in een demo-versie te spelen voordat je daadwerkelijk geld in legt.

Zijn de spellen met dit mysterieuze Arabische thema helemaal jouw ding? Er is een nieuwe slotmachine waar je dan ook zeker eens een kijkje in moet nemen, namelijk Unlimited Wishes, ontworpen door Evoplay.

Je kunt deze gokkast spelen met een minimale inzet van slechts €0,10 cent per draai en een maximale inzet van maar liefst €300,- per draai. Het thema is klassiek, maar het spel is spannend en de jackpot is enorm!

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Mysteries Of The East, ontworpen door Evoplay. Het thema van het spel is traditioneel Aziatisch, waarbij Keiko de hoofdpersoon is. De spel speelt zich af in een Aziatisch bos en er komen veel Aziatische elementen aan bod. Je kunt deze slotmachine al spelen met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...