Million 777 Wheel

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.3%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Million 777 Wheel:

84 plays

Gokkast beoordeling

Million 777 Wheel
RTP 95.3%
Volatiliteit MED

Million 777 Wheel

Million 777 Wheel is een kleurrijke online gokkast van Red Rake Gaming. Dit spel heeft een klassiek fruitthema en een moderne interface. Laat je verrassen door de spannende bonusfuncties en wie weet win jij wel een mooie geldprijs.

Hoe speel je Million 777 Wheel?

Om het spel te starten, kun je op de grote rode vierkanten knop drukken. Vervolgens zullen de symbolen op de rollen vallen. De symbolen kunnen verschuiven om patronen te creëren, wat erg uniek is. Het is mogelijk om gebruik te maken van de autoplay-functie om het aantal spins te selecteren. Een draai kost tussen de € 0,20 en € 35.

Op de rollen zie je de bekende fruitsymbolen, zoals citroenen, aardbeien, watermeloenen en sinaasappels. Verder vallen er diamanten op de rollen en het geluksgetal 7. Elk symbool biedt een andere uitbetaling. Het meest lucratieve symbool is de 7. Hier kun je tot 20x je inzet mee winnen.

Million 777 Wheel bonusfuncties

Million 777 Wheel biedt een aantal interessante bonusfuncties. Als je drie, vier of vijf bonussymbolen laat vallen op de rollen, ontvang je respectievelijk acht, 12 of 16 gratis spins. De gratis spins-ronde speel je op speciale rollen.

Om het Million 777 Wheel te activeren, moet je drie of meer symbolen laten landen. Het wiel heeft drie ringen. Als de ring aan de buitenkant stopt bij een kistje, wordt je inzet vermenigvuldigd met de winst die in het vak wordt weergegeven. Deze ronde eindigt met een minigame.

Als je een pijl laat landen, gaat de volgende ring draaien en stopt hij bij een nieuw kistje. Dit gaat door tot het stopt bij een winnende box. Tijdens de minigame kun je verschillende grote en kleine prijzen winnen.

Drie gouden M-symbolen activeren de FRENZY-functie. De centrale rollen veranderen dan in een minigokautomaat waarmee je op verschillende manieren kunt winnen.

Conclusie Million 777 Wheel

Million 777 Wheel is een spannende online slot met indrukwekkende bonussen en gratis spins. Het ontwerp is vrij klassiek, maar de gameplay biedt erg veel opwinding. Als je houdt van gratis spins en andere lucratieve functies, is Million 777 Wheel een goede keuze.

Veel voorkomende vragen

Is het mogelijk om Million 777 Wheel gratis te spelen?

Ja, er bestaat een gratis versie van deze online gokkast. Als je kiest voor de demoversie kun je dus volledig gratis spelen.

Hoeveel kun je maximaal winnen met Million 777 Wheel?

Je kunt met deze gokkast erg veel winnen. Als je heel veel geluk hebt kun je tot wel 3.456x je inzet scoren.

Wat is de RTP van Million 777 Wheel?

De RTP van Million 777 Weel bedraagt 95,3%, wat net iets onder het gemiddelde ligt.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...