Magic Wilds

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.3%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Magic Wilds:

14 plays

Gokkast beoordeling

Magic Wilds
RTP 95.3%
Volatiliteit MED

Magic Wilds

Magic Wilds is een video slot van ontwikkelaar Red Rake Gaming. Je kunt deze gokkast spelen op de desktop en op mobiele apparaten. Het is beschikbaar op zowel iOS als op Android.

De RTP van Magic Wilds is 95,30% en de jackpot staat op vijftienhonderd keer de inzet.

Magic Wilds speelregels

Het verhaal rondom Magic Wilds gaat over een goochelaar die zo nu en dan in het spel opduikt. Je speelt magician met tweeëndertig winlijnen, maar deze kunnen oplopen naar honderd winlijnen.

Je speelt Magic Wilds op vijf rollen en vier rijen. Een winnende combinatie maak je door gelijke symbolen op de rollen te bemachtigen, van links naar rechts. Je moet minimaal drie gelijke symbolen op de rijen hebben om een winnende combinatie te hebben.

Je kunt Magic Wilds spelen met een minimale inzet van €0,10 cent en een maximale inzet van €50,- per draai.

De goochelaar is het Wild symbool en komt op willekeurige momenten te voorschijn. Wanneer je drie scatter symbolen weet te bemachtigen op de eerste, derde en vijfde reel, dan activeer je de gratis spin feature.

Magic Wilds thema en symbolen

De premium symbolen in Magic Wilds zijn de drie waterspuwers, in blauwe, rode en groene kleuren. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen, win je vijf keer de inzet.

Magic Wild heeft bovendien twee Wild symbolen, deze twee symbolen zijn tevens de symbolen die het meeste uitbetalen. De Wild symbolen zijn de goochelaar en het pentagram symbool. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen, levert dit vijftien keer de inzet op.

Het thema is mysterieus, met de goochelaar in de hoofdrol. Ook de symbolen zijn hier op geïnspireerd en zelfs het achtergrond muziek geeft een mysterieuze vibe aan de gokkast.

Conclusie en vergelijkbare games

Geloof jij in magie? Waarschijnlijk niet… maar dat betekent niet dat je geen plezier kunt beleven aan Magic Wilds. Red Rake Gaming heeft hier een prachtig slot weten neer te zetten dat bovendien ook nog eens flink spannend is.

Red Rake Gaming heeft nog andere toppers op hun naam staan. Ben je al bekend met Mystic Lady? Deze video slot heeft een prachtig design met spetterende kleuren die daarnaast ook nog eens vol zit met leuke extra’s.

Mystic Lady heeft een RTP van 95,20% en wij schatten het spel in op Medium, wat inhoudt dat het geschikt is voor alle gamers. Je kunt deze gokkast op zowel de desktop als op mobiele apparaten spelen. Geef Mystic Lady eens een draai en win tot vijftig gratis spins!

Een ander populair video slot van ontwikkelaar Red Rake Gaming is Cai Shen 88, de Chinese god van rijkdom. Deze videoslot heeft een prachtige Aziatisch thema en vijfentwintig winlijnen.

De RTP van Cai Shen 88 is 95,3%, wat voor Red Rake Gaming het gemiddelde is. Je speelt deze gokkast met een minimale inzet van €0,25 cent per draai en het is beschikbaar op zowel de desktop als mobiele apparaten.

Leuke weetje, wist je dat nummer 88 in de Chinese cultuur staat voor geluk en rijkdom?

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...