Big Size Fishin'

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.3%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Big Size Fishin':

310 plays

Gokkast beoordeling

Big Size Fishin'
RTP 95.3%
Volatiliteit HOOG

Big Size Fishin’

Big Size Fishin’

Gokkasten met vissen thema zijn altijd razend populair en dat is niet anders met Big Size Fishin’, een slot van Red Rake Gaming. Dit spel barst van de bonussen waaronder gratis spins, multipliers, scatters en wilds. Hieronder kom je meer te weten over Big Size Fishin’.

Hoe speel je Big Size Fishin’?

Het raster van Big Size Fishin’ bestaat uit vijf rijen, drie rollen en 10 vaste winlijnen. Het is jouw doel om identieke symbolen te matchen in ruil voor geldprijzen. Inzetten kan tussen € 0,10 en € 100 per spin.

De symbolen betalen uit van 10x tot 200x je inzet als je er vijf op een winlijn kan laten landen. Alle symbolen zijn geïnspireerd op de oceaan en de visvangst. Zo zie je een vislijn, vissen en een visserman op de rollen verschijnen. Ook heb je de kaartsymbolen van 10 tot A.

De speciale symbolen zijn de wild en de scatter. De wild vervangt de andere symbolen op de rollen en de boot scatters kunnen gratis spins opleveren.

Big Size Fishin’ bonusfuncties

Big Size Fishin’ heeft enkele interessante bonusfuncties. Je kunt de gratis spins-ronde activeren door drie, vier of vijf scatters te laten verschijnen. Je krijgt dan 10, 15 of 20 gratis spins. Voordat deze bonusronde begint, wordt de middelste rij van rollen 2 en 3 gemarkeerd met een 2x vermenigvuldiger.

Aan het einde van elke gratis draai kunnen er spannende dingen gebeuren. Zo kan er een nieuwe positie worden gemarkeerd met een multiplier van 2x. Vermenigvuldigers zijn alleen van toepassing op geldprijzen van vissymbolen die landen op posities met vermenigvuldigers. Je kunt de bonusronde opnieuw activeren door 3, 4 of 5 scatters op de rollen te laten landen tijdens de gratis spins-ronde.

De wild vervangt niet alleen de reguliere symbolen in het spel. Ze functioneren ook als verzamelsymbool wanneer je vissymbolen laat vallen met geldprijzen ernaast.

Conclusie Big Size Fishin’

Big Size Fishin’ heeft een klassieke opzet, maar een spannende gameplay. Fans van het vissen thema zullen zeker en vast genieten van de gratis spins-functie met vermenigvuldigers. De bonusronde is erg onvoorspelbaar omdat je willekeurig de waarde van een vermenigvuldiger kunt verhogen.

Veelgestelde vragen

Hoe werken de vermenigvuldigers in Big Size Fishin’?

De vermenigvuldigers zijn alleen actief tijdens de gratis spins-modus en zijn alleen van toepassing op de vissymbolen. Na elke gratis draai kan er een nieuwe multiplier verschijnen of wordt de waarde van een willekeurige multiplier verhoogd met 1x.

Hoeveel kun je maximaal winnen met Big Size Fishin’?

Je kunt met deze gokkast tot 706x je inzet winnen.

Hoe activeer je de gratis spins-functie in Big Size Fishin’?

Je kunt de gratis spins-functie activeren door 3, 4 of 5 scatters te laten vallen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...