Tommy Guns Vendetta

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.3%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Tommy Guns Vendetta:

4 plays

Gokkast beoordeling

Tommy Guns Vendetta
RTP 95.3%
Volatiliteit HOOG

Tommy Guns Vendetta

Tommy Guns Vendetta is de nieuwste release van ontwikkelaar Red Rake Gaming dat vol met leuke en spannende features zit.

Je speelt Tommy Guns Vendetta met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €25,- per draai. Het uitkeringspercentage ligt met 95,30% wel net iets onder het gemiddelde.

Tommy Guns Vendetta speelregels

Je speelt Tommy Guns Vendetta op een reels van zes keer tien. Winnende combinaties maak je door middel van het Cluster Pay Mechanisme. Dit houdt in dat je minstens vijf gelijke symbolen in een cluster moet zien te verzamelen om een winnende combinatie te maken. Je kunt in deze gokkast tot achtduizend keer je inzet terug winnen.

Je komt in Tommy Guns Vendetta verschillende leuke features tegen. Zo ook een mini game, deze activeer je wanneer de meter aan de zijkant van het spel helemaal gevuld is. In de mini game worden alle revolver symbolen omgezet naar tabak, likeur en goud symbolen. Daarnaast vind je er ook nog aardig wat vermenigvuldigers in terug! Deze vermenigvuldigen minimaal twee keer en maximaal vijf keer.

Ook vind je uiteraard een gratis spins feature in deze gokkast. Deze activeer je door zoveel mogelijk winnende combinaties te maken. De bonus meter, die je tevens ook aan de zijkant van het scherm vindt, vult elke keer dat je een winnende cluster hebt weten te maken. Je speelt de gratis spins feature op een speciale reels waar je onder meer verschillende wapens en flinke bedragen in tegen zal komen.

Tommy Guns Vendetta thema en symbolen

Je speelt Tommy Guns Vendetta in een oude maffia stad uit de vorige eeuw. Een uniek thema wat Red Rake Gaming mooi heeft weten weer te geven. De hoog uitbetalende symbolen in deze gokkast zijn de kluis, het koffertje, de maffia en de rozen. Hoe meer gelijke symbolen je weet te bemachtigen in een cluster, hoe hoger de uitbetaling is.

Het wild symbool is de blonde dame. Zij vervangt alle andere symbolen, behalve het scatter symbool.

Conclusie en vergelijkbare games

Tommy Guns Vendetta is een origineel en uniek videoslot waarin je vermaakt wordt en bovendien flinke bedragen kunt winnen. Je kunt in deze medium tot hoge variatie gokkast tot wel achtduizend keer je inzet winnen.

Tommy Guns Vendetta is beschikbaar op alle apparaten en wordt ondersteund door iOS en Android. Ook vind je een gratis versie, hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Ook Thunderkick heeft een uniek en origineel videoslot op hun naam staan met Bork The Berzerker. Je speelt deze bijzondere en kleurrijke gokkast op vijf rollen met drie rijen en het heeft twintig winlijnen. Spelen is al mogelijk vanaf €0,10 cent per draai.

De variatie van deze gokkast is laag tot medium en het uitkeringspercentage is met 97,2% flink hoog. Dit spel is tevens beschikbaar op alle apparaten.

Ook Elk Studios heeft een prachtig videoslot ontwikkeld genaamd Lakes Five, wat ons een beetje doet denken aan de enorm populaire film Ocean’s Eleven. Je speelt deze gokkast met het Win all Ways mechanisme en inzetten is al mogelijk vanaf €0,20 cent per draai.

Je kunt in Lakes Five tot ruim tweehonderdduizend euro per spin winnen. De RTP is met 96,3% ook netjes op het gemiddelde.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...