Solomon the King

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.3%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Solomon the King:

14 plays

Gokkast beoordeling

Solomon the King
RTP 95.3%
Volatiliteit HOOG

Solomon the King

Solomon: The King is een video slot ontworpen door Red Rake Gaming. Je hebt in deze gokkast maar liefst een miljoen mogelijkheden om te winnen.

Solomon: The King neemt je enkele duizenden jaren terug de tijd in waar je de kans krijgt de koning te ontmoeten. De RTP van deze gokkast is 95,3% en het spel is beschikbaar op zowel de dekstop als op mobiele apparaten.

Solomon: The King speelregels

Voordat je Solomon: The King begint te spelen is het van belang dat je het spel instelt naar jouw wensen. Wanneer je dit gedaan hebt, kun je de spin-knop aanhalen en beginnen!

Solomon: The King heeft ook een auto-play functie. Hiermee kun je het spel automatisch laten draaien. Zorg er wel voor dat je het winst en verlies maximum instelt.

Je speelt Solomon: The King op een zes keer tien speelveld. Je kunt in dit video slot tot wel twintig duizend keer je inzet winnen in de gratis spins feature.

Solomon: The King thema en symbolen

Het verhaal is geïnspireerd op het bijbelse verhaal over de koning Solomon. Volgens de Hebreeuwse bijbel was deze koning de laatste koning van het Verenigd Koninkrijk Israël en bovendien één van de achtenveertig profeten.

De koning krijgt als kind de kans om god alles te vragen wat hij wilt, hij kiest ervoor om wijsheid te krijgen. Het verhaal rondom Solomon is bij de meeste mensen wel bekend, er zijn verschillende films over gemaakt en Red Rake Gaming heeft het spel hier volledig op geïnspireerd.

De gokkast ziet er geweldig uit en je komt enorm veel symbolen tegen in dit spel. Niet alle symbolen hebben ook een waarden, dit is iets om rekening mee te houden. De achtergrond van de gokkast is de koning zijn paleis, ingelegd met marmer. Een aantal van de symbolen is de blauwe Solomon, de koning, ringen en waardevolle schatten.

Conclusie en vergelijkbare games

Solomon: The King kan op het eerste gezicht ingewikkeld lijken. Zodra je het speelveld opent zie je namelijk tot wel zestig symbolen. Toch is Solomon: The King het waard om in te spelen, zeker gezien de miljoen manieren om winsten te boeken!

Ook de jackpot in deze gokkast is niet mis, met twintigduizend keer de inzet. Naast de jackpot en de miljoen manieren om te winnen, heeft dit spel ook leuke extra features, een prachtig design en is het een spannende gokkast.

De spellen van Red Rake Gaming staan erom bekend dat ze er prachtig uitzien. Daarom willen we je graag nog twee spellen laten ontdekken van deze ontwikkelaar. Ben je namelijk al bekend met Fruits’n Jars?

Fruits’n Jars heeft, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, het bekende fruit thema. Maar niet een standaard fruitthema!

Je speelt deze gokkast op vijf rijen, drie rollen en het heeft vijfentwintig winlijnen. De RTP van dit spel is 95,30%. Je komt in deze gokkast allerlei leuke extra features tegen wat het spel extra spannend maakt. Je kunt in Fruits’n Jars maximaal tienduizend keer je inzet winnen.

Een ander spel van Red Rake Gaming is Flamingo Paradise. Deze gokkast heeft een tropische setting en speel je op vijf rijen, drie rollen met vijftig winlijnen. Je komt in Flamingo Paradise onder andere Wild symbolen tegen, gratis spins en vermenigvuldigers.

Je speelt Flamingo Paradise met een minimale inzet van €0,10 cent en je kunt ruim twaalfduizend keer je inzet terug winnen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...