Million 777

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.3%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Million 777:

51 plays

Gokkast beoordeling

Million 777
RTP 95.3%
Volatiliteit MED

Million 777

Million 777 van Red Rake Gaming geeft je de mogelijkheid om maar liefst op een miljoen manieren te winnen. Deze klassieke fruitmachine zal je verrassen met alle mogelijkheden die het te bieden heeft.

Million 777 speel je met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en een maximale inzet van €50,- per draai. De RTP van dit spel is 95,30%, wat gemiddeld is voor de spellen van deze ontwikkelaar.

Million 777 speelregels

Million 777 heeft een klassieke uitstraling, maar zit daarnaast ook vol met leuke extra features. Zo heeft het gratis spins, scatter symbolen en re-spin features. Je kunt in Million 777 tot duizend keer je inzet winnen. Maar ook zijn er andere flinke bedragen te winnen. Dit spel heeft namelijk drie jackpots genaamd, de mini-jackpot, de grand-jackpot en de major-jackpot.

Ook vind je in Million 777 een bonusspel genaamd ‘money collect’. Je kunt deze bonusfeature activeren door drie bankbiljetten te bemachtigen. Probeer er daarnaast ook nog verdubbelaars bij te krijgen en je winst loopt helemaal lekker op!

Om de gratis spins te activeren is het de bedoeling dat je zeven gouden bankbiljetten in je bezit krijgt.

Million 777 thema en symbolen

Zoals we je al vertelden is het thema redelijk klassiek. Het is een fruitmachine zoals je hem wellicht kent. Opvallend zijn vooral de kleuren van de symbolen en de leuke features die het spel heeft. Én vergeet natuurlijk niet de miljoen manieren om te winnen!

Naast de klassieke fruitsymbolen zoals een watermeloen, sinaasappel en citroen, kom je ook bankbiljetten tegen, diamanten en bellen.

Conclusie en vergelijkbare games

Million 777 is vooral spannend vanwege de miljoen manieren om te winnen. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het spelen van deze gokkast op het puntje van je stoel zit én blijft zitten. Ja, er zijn mooiere spellen beschikbaar, maar als je opzoek bent naar een klassieke fruitslot, dan is dit zeker eentje om in te spelen.

Je kunt Million 777 spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten, zoals je telefoon en tablet. Het wordt ondersteund door iOS en Android. Je kunt er ook voor kiezen om het spel eerst uit te proberen in een demo-versie voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Flamingo Paradise is een andere toppen van Red Rake Gaming. Dit spel is één van de nieuwste spellen die deze ontwikkelaar gelanceerd heeft. Flamingo Paradise neemt je mee naar een tropisch en zonnig paradijs waar de kleuren én cocktails op je staan te wachten.

Je speelt Flamingo Paradise op vijf rijen, drie rollen en het heeft vijftig winlijnen. Je kunt deze slotmachine al spelen met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en een maximale inzet van €15,- per draai. De RTP van Flamingo Paradise is 95,30% en dit spel is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Zijn de klassieke spellen toch meer jouw ding? Neem dan eens een kijkje in Diamond Cascade van Red Rake Gaming. Dit spel werd in 2020 gelanceerd en heeft vierduizend winstmogelijkheden.

Je kunt Diamond Cascade al spelen met een minimale inzet van €0,30 cent per draai en een maximale inzet van €30,-.

De RTP van deze gokkast ligt op 95,40%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...