Million 7

door Red Rake

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.3%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Million 7:

14 plays

Gokkast beoordeling

Million 7
RTP 95.3%
Volatiliteit MED

Million 7

We kennen allemaal wel de slotmachines waarin je met tien, twintig of misschien wel vijftig winlijnen speelt. Million 7 is anders, want zoals de naam wellicht al doet vermoeden kun je winnende combinaties maken op allerlei verschillende manieren, op wel een miljoen manieren!

Je kunt Million 7 spelen met een minimale inzet van slechts €0,20 cent per draai. Maar, je kunt dit spel ook eens uitproberen zonder direct met geld te spelen. De maximale inzet per draai is €50,-

Million 7 speelregels

Je speelt Million 7 op een zes keer tien reels en biedt een miljoen opties om te winnen. Natuurlijk niet allemaal tegelijk, maar wel op allerlei mogelijke manieren!

Million 7 zit daarnaast ook vol met leuke extra’s. Zo heeft het verschillende scatter symbolen en kun je gratis spins ontvangen. Maar dit is nog niet alles, ook zit er een Wild én een verdubbelaar in deze gokkast.

Wanneer je het gouden-zeven symbool weet te bemachtigen, dan heb je één van de scatter symbolen in handen. Met drie, vier of vijf van deze symbolen boek je al een lekkere winst. Hiermee krijg je namelijk tweehonderd keer je inzet.

Ook is er een zilveren scattersymbool te vinden. Deze betaald ook flink uit, tot wel honderd keer je inzet.

Million 7 thema en symbolen

Het thema van Million 7 is redelijk simpel en het biedt weinig extra’s. Het is een fruitmachine zoals je wellicht wel kent. Ook de symbolen zijn redelijk standaard en springen er niet zo uit. Zo komen we onder meer aardbeien, meloenen, citroenen en sinaasappels tegen.

Naast deze fruitsymbolen komen we ook diamanten, zevens, en BAR-symbolen tegen in deze gokkast. De symbolen om vooral in de gaten te houden zijn de gouden en zilveren symbolen, deze kunnen je namelijk aardig wat winst laten pakken.

Conclusie en vergelijkbare games

De RTP van Million 7 is redelijk laag met 95,40%. Dit ligt nét iets onder het gemiddelde, al hoeft dit niet veel uit te maken gezien de vele win mogelijkheden die deze gokkast biedt. Ondanks dat het een simpel design heeft en een standaard uitstraling is het wel een gokkast die je eens moet uitproberen.

Million 7 heeft maar liefst een miljoen manieren om te winnen en dat maakt het dan ook een spannend en leuk spel om je in mee te laten varen.

Als we één van de meest populaire video slots moeten uitlichten, is de allereerste die in ons opkomt Starburst. Deze gokkast werd in 2012 gelanceerd door NetEnt en was gelijk een razend groot succes. Je speelt dit spel met een minimale inzet van €0,10 cent op tien winlijnen.

Starburst heeft een RTP van 96,10% en heeft een maximale jackpot van vijfduizend keer je inzet. Heb jij deze gokkast al eens uitgeprobeerd?

Opzoek naar een video slot met een bijzonder verhaal? Space Race gaat over de ruzie tussen Rusland en Amerika en wie de eerste zou zijn die iemand op de maan zou krijgen.

Space Race is te spelen voor slechts €0,01 cent per draai en de maximale inzet is €25,-. Je speelt dit spel op vijf rollen, drie rijen en met twintig variabele winlijnen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...