Wild Harlequin

door Quickspin

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.27%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Wild Harlequin:

518 plays

Gokkast beoordeling

Wild Harlequin
RTP 96.27%
Volatiliteit HOOG

Wild Harlequin

Wild Harlequin is een online slot gemaakt door Quickspin dat een bijzonder thema heeft. De gokkast werd in oktober 2021 gelanceerd en is direct al een groot succes.

Je speelt Wild Harlequin vanaf € 0,10 cent per draai en je kunt tot maximaal € 100,- per draai inleggen. Het uitkeringspercentage bedraagt 96,27% wat netjes op het gemiddelde ligt. Echter kan je deze wel doen stijgen naar een flinke 96,76% middels de Bonus Buy Feature, maar daarover later meer.

Wild Harlequin is een hoge variantie gokkast waarin je tot maximaal dertigduizend keer de inzet kunt winnen.

Wild Harlequin speelregels

Je speelt de gokkast op een reels van vijf rollen met drie rijen symbolen en tien winlijnen. Een winnende draai maak je door minimaal drie gelijke symbolen op één van deze winlijnen te bemachtigen.

Het wild symbool is een belangrijk symbool in Wild Harlequin. Dit symbool helpt je namelijk om winnende combinaties te maken, door reguliere symbolen te vervangen. Maar het wild symbool kan ook expanderen tot een grote van de gehele rol.

Bonus Buy Feature

Wanneer je geen zin hebt om de rollen te laten draaien net zo lang tot je in de gratis spins feature terecht komt, kun je kiezen voor de Bonus Buy Feature. In deze feature heb je twee opties:

  • Betaal 80 keer de inzet en je ontvangt in de volgende draai drie wild symbolen en het uitkeringspercentage stijgt naar 96,5%.
  • Betaal 200 keer de inzet en ontvang in de volgende draai minimaal vier wild symbolen en het uitkeringspercentage stijgt naar 96,76%.

Wild Harlequin gratis spins bonus feature

Om de gratis spins feature te activeren zonder gebruik te maken van de Bonus Buy dien je ook de wild symbolen te verzamelen. Je hebt er minimaal drie nodig om tien gratis spins te ontvangen.

De rollen waarop je deze wild symbolen had staan worden nu omgezet naar ‘Magic Reels’ waarbij de vermenigvuldiger actief wordt. Wanneer je tijdens de gratis spins feature een wild symbool op de magic reels weet te landen, verhoogt de vermenigvuldiger met + één.

Wild Harlequin thema en symbolen

De reels staan op een ietwat saaie rood-roze achtergrond maar de symbolen zijn mooi neergezet. Op de achtergrond speelt een prettig jazz muziekje af, die goed bij het sfeertje van het spel past.

De symbolen waarmee je speelt zijn juwelen, zoals diamanten, robijnen, smaragden en saffieren. Wild Harlequin is het wild symbool.

De laag uitbetalende symbolen zijn de kaartsymbolen, klaveren, schoppen, ruiten en harten.

Conclusie en vergelijkbare games

Wild Harlequin ziet er op het eerste gezicht uit als een klassieke gokkast. Echter is dat toch niet het geval wanneer je begint te spelen en in aanraking komt met de spannende features die in deze gokkast verwerkt zijn.

De wild symbolen, die expanderen en zorgen voor leuke extra’s binnen het spel, zorgen ervoor dat het erg spannend is. Tevens zijn er via deze weg hele leuke uitbetalingen te pakken.

Wij hebben ons uiterst vermaakt op deze nieuwe gokkast van Quickspin. Wanneer je Wild Harlequin ook eens wilt uitproberen, maar niet direct wilt spelen met echt geld, kun je kiezen voor de gratis demo versie. Ook is de gokkast voorzien van de HTML5 technologie, waardoor je de gokkast kunt spelen op elk gewenst apparaat met elk gewenst besturingssysteem.

Andere toppers

Cluster Tumble is recentelijk uitgebracht door ontwikkelaar Relax Gaming. In deze gokkast word je meegenomen naar een bijzondere Aziatische tempel, waarbij de gokkast een goede Tomb Raider gevoel weet neer te zetten.

Je speelt de gokkast op een reels van acht keer acht met het cluster pay mechanisme. Om winnende combinaties te maken dien je clusters te vormen met gelijke symbolen. Spelen doe je vanaf € 0,10 cent per draai en je kunt tot maximaal twintigduizend keer de inzet winnen. De gokkast heeft een hoge variantie en een RTP van 96,40%.

Speel je liever de gokkasten van Quickspin, dan kun je ook Cash Truck eens uitproberen. Je speelt deze gokkast op een reels van vijf keer vier met twintig winlijnen, waarbij dit gedurende het spel verder uitstrekt.

Spelen in Cash Truck doe je vanaf € 0,20 cent per draai en je kunt tot maximaal vijfentwintigduizend keer de inzet winnen. De gokkast heeft een hoge variantie en een RTP van een gemiddeld 96%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...