Sticky Bandits 3 Most Wanted

door Quickspin

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.82%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Sticky Bandits 3 Most Wanted:

94 plays

Gokkast beoordeling

Sticky Bandits 3 Most Wanted
RTP 95.82%
Volatiliteit HOOG

Sticky Bandits 3 Most Wanted

Sticky Bandits 3 Most Wanted is een videoslot ontwikkeld door Quickspin dat het derde deel is uit de bekende reeks van de Sticky Bandits slots.

Het grote verschil tussen dit slot en de twee voorgaande, is dat Sticky Bandits 3 Most Wanted een hoge variantie heeft, waarbij de voorgaande twee een medium variantie heeft.

Je speelt deze gokkast met een minimale inzet van € 0,09 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 90,- per draai. Je kan in dit spel tot maximaal 22.468 keer de inzet winnen.

Het uitkeringspercentage ligt tussen de 95,82% en de 96,25% afhankelijk van de bonus buy feature.

Sticky Bandits 3 Most Wanted speelregels

Je speelt Sticky Bandits 3 Most Wanted voornamelijk voor de bonus ronde. Het basisspel is erg simpel opgezet en hier zijn bovendien ook geen grote bedragen in te winnen.

Wanneer je drie scatter symbolen weet te bemachtigen, activeer je de gratis spins bonus feature. Naast dat je gratis spins wint, leveren de scatter symbolen ook een directe uitbetaling op.

Het is tevens ook mogelijk om de bonus ronde te kopen. Dit kost je zestig keer de inzet. Wanneer je beslist om dit te doen, verhoogt tevens het uitkeringspercentage ook naar 96,25%.

Tijdens deze gratis spins feature worden alle winsten die je maakt verdubbelt. Tevens zijn alle wilds die je weet te bemachtigen sticky tijdens de rest van de gratis spins.

Wanneer het je lukt om op elke rol een wild te draaien, levert dit je nog eens vijf extra gratis spins op.

Sticky Bandits 3 Most Wanted thema en symbolen

Het thema van deze gokkast is geïnspireerd op het wilde westen. De bandieten in het spel zijn dames, wat een leuke verassing is van de gokkast.

Er zit ook een wild symbool in de gokkast. Dit symbool vervangt alle reguliere symbolen, om je op deze manier te helpen om winnende combinaties te maken. Het wild symbool is ook direct een geldprijs waard.

Wanneer je van dit symbool namelijk vijf weet te draaien, levert dit je tot 166,67 keer de inzet op.

Andere symbolen die je in het spel tegenkomt zijn tussen de 22,22 en 111,11 keer de inzet waard bij een combinatie van vijf.

Conclusie en vergelijkbare games

Sticky Bandits 3 Most Wanted is een leuke gokkast en tevens een mooi vervolg op de twee eerdere delen van het spel.

Het thema is mooi neergezet en tevens zijn de graphics van het spel ook tot in de puntjes verzorgt. Er zijn leuke bedragen te winnen en vooral de bonusronde is erg vermakelijk en spannend.

Wel vinden we het uitkeringspercentage wat aan de lage kant. Wanneer je kiest om de buy a bonus feature te kopen, verhoogt deze overigens wel naar een gemiddeld 96,25%, maar wanneer je dit niet doet, ligt deze beneden de 96%. Dit vinden we jammer.

Het kopen van de bonusronde kost je zestig keer de inzet. Dit is overigens wel een fijne optie wanneer je niet je tijd wilt verdoen in het basisspel.

Sticky Bandits 3 Most Wanted is te spelen op alle apparaten. Zo kan je waar en wanneer je maar wilt genieten van dit vermakelijke spel. Tevens is het ook mogelijk om dit spel eerst te spelen in de gratis versie. Zo kan je het spel eerst leren kennen, voordat je begint te spelen met echt geld.

Andere toppers

Pragmatic Play heeft de gokkast Gems Bonanza ontwikkeld. Dit is een clusterpay slot, waarin je tot maximaal tienduizend keer de inzet kan winnen. Spelen in dit spel doe je met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai.

Wanneer je een winnende combinatie gemaakt hebt, verdwijnen de symbolen van het scherm en zo wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen. Hierdoor is het mogelijk om in één enkele draai meerdere winnende combo’s te maken.

Gems Bonanza is een hoge variantie gokkast met een uitkeringspercentage van 96,52%.

Microgaming heeft de gokkast Break da Bank Again Respin ontwikkeld. Dit is een hoge variantie gokkast waarin je tot bijna veertigduizend keer je inzet kan winnen.

Spelen in Break da Bank Again Respin doe je met een minimale inleg van € 0,09 cent per draai, op negen winlijnen. Je komt in deze gokkast flink wat bonus features tegen.

Het uitkeringspercentage van dit spel ligt tussen de 96,08% en 96,58%. Tevens is deze gokkast te spelen op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...