Sinbad

door Quickspin

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 97.06%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Sinbad:

32 plays

Gokkast beoordeling

Sinbad
RTP 97.06%
Volatiliteit MED

Sinbad

Sinbad is een online videoslot ontwikkeld door Quickspin dat geïnspireerd is op de sprookjes uit de verhalen van duizend en één nacht.

Je speelt Sinbad met een minimale inzet van €0,40 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €80,- per draai. Dit is een lage variatie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 97,07%.

Sinbad speelregels

Je speelt Sinbad op een bijzonder uitziend veld met een variabele opstelling en het heeft veertig vaste winlijnen. Ook kom je in Sinbad een aantal bijzondere features tegen.

Met het scatter symbool kun je de gratis spins feature activeren. Als je drie van deze symbolen op de tweede, derde en vierde rol hebt weten te bemachtigen dan ga je naar deze bonus feature.

Je krijgt nu de optie om te kiezen uit drie verschillende bonus spins:

  • Ape Free Spins Feature – Deze heeft het hoogste risico maar hierin kun je flinke bedragen winnen. Je krijgt in deze feature slechts zeven gratis spins en een sticky wild.
  • Roc Free Spins Feature – Deze feature heeft een medium risico. Je ontvangt tien gratis spins en je kunt er nog maximaal vier bij winnen. In deze feature is het vooral van belang dat je zoveel mogelijk diamanten verzameld.
  • Snake Free Spins Feature – Deze feature speel je met het minste risico. Tijdens deze feature kom je geregeld een slang tegen op het scherm die een heleboel wild symbolen achter laat.

Sinbad thema en symbolen

Sinbad ziet er prachtig uit en je komt verschillende personages uit sprookjes tegen. Ook het uitkeringspercentage van deze gokkast is enorm hoog met 97%. Omdat het een lage variatie gokkast is zul je merken dat je gemakkelijk kleine bedragen kunt binnen halen.

De symbolen die je tegenkomt in Sinbad zijn de hoofdpersonen uit verschillende sprookjes. Deze symbolen leveren je maximaal één keer de inzet op.

Het wild symbool is het meeste waard in deze gokkast. Wanneer je het hele scherm vol weet te draaien met het wild symbool, levert dit je vijfhonderd keer de inzet op.

De laag uitbetalende symbolen zijn de edelstenen. Deze zijn slechts een derde tot een kwart van de inzet waard.

Conclusie en vergelijkbare games

Sinbad is een prachtig ontworpen gokkast die echt tot in de puntjes verzorgt is. De lage variatie zorgt ervoor dat je al gauw kleine bedragen binnen gaat halen. Toch zorgen de extra features er wel voor dat je ook flink kunt winnen in deze slotmachine. Je kunt in Sinbad tot maximaal twintigduizend munten winnen.

Er is ook een gratis versie te vinden van Sinbad, hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Ook is Sinbad beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Quickspin staat erom bekend unieke en bijzondere videoslots uit te brengen. Zo hebben ze ook Pirates Charm uitgebracht. Dit is een unieke piraten slotmachine dat je al speelt vanaf €0,20 cent per draai.

Pirates Charm heeft een medium variatie en ruim tweehonderd manieren om een winnend combinatie te maken. Ook de RTP is met 96,46% netjes boven het gemiddelde.

Een ander videoslot die we aan je willen voorstellen is Breakout Bob, een gokkast ontwikkeld door Playtech. Bob leeft in de gevangenis en dat is waar dit spel zich dan ook afspeelt.

Je speelt Playtech Bob met een minimale inzet van €0,05 cent per draai. Dit is een medium variatie gokkast waarin je tot tien duizend keer de inzet kunt winnen. Daarnaast vind je ook nog eens drie niet progressieve jackpots! Speel deze gokkast ook eens!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...