Sevens High Ultra

door Quickspin

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.06%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Sevens High Ultra:

244 plays

Gokkast beoordeling

Sevens High Ultra
RTP 96.06%
Volatiliteit HOOG

Sevens High Ultra

Sevens High Ultra is een online fruitautomaat ontwikkeld door Quickspin. Deze gokkast weet je mee te nemen naar Las Vegas en alle spektakels die hierbij komen kijken.

Sevens High is een erg bekende gokkast die vele spelers wel zullen kennen. Quickspin heeft op deze populaire gokkast een mooie opvolger gemaakt, Sevens High Ultra.

Je speelt deze fruitkast met een minimale inzet van € 0,25 cent per draai en een maximale inzet van € 100,- per draai. Dit is een hoge variantie gokkast met een RTP van 96,06%.

Je kan in Sevens High Ultra tot maximaal 6768 keer de inzet winnen.

Sevens High Ultra speelregels

De gokkast Sevens High Ultra ziet eruit zoals je verwacht van een fruitautomaat. Je speelt op een reels van vijf keer drie en met vijfentwintig winlijnen.

Een winnende combinatie heb je te pakken wanneer je drie gelijke symbolen op één van deze winlijnen hebt weten te draaien. Ondanks de klassieke uitstraling van de gokkast, kom je wel een aantal leuke features tegen.

Zo kent de gokkast een wild symbool. Dit symbool vervangt reguliere symbolen om je zo te helpen om een winnende combinatie te maken.

Wanneer het wild symbool onderdeel is van een winnende combinatie, wordt de ‘wild meter’ aangevuld. Wanneer deze meter helemaal vol is, wordt de Sevens High Respin feature geactiveerd.

De re-spin feature kent verschillende opties. Wanneer je drie bonussymbolen hebt weten te bemachtigen, kom je terecht in de gratis spins bonus ronde en ontvang je tien gratis spins.

Maar wanneer je deze ronde ingekomen bent via de Ultra Modus, krijg je minimaal tien en maximaal vijfendertig gratis spins, waarmee je tot wel vijfhonderd keer de inzet kan pakken.

Maar ook kent Sevens High Ultra een respins feature die zowel tijdens het basisspel als tijdens het bonusspel gestart kan worden. Om deze te activeren dien je zoveel mogelijk winnende spins achter elkaar te maken. Deze feature stopt wanneer er geen winnende combo’s meer gemaakt worden.

Sevens High Ultra thema en symbolen

Sevens High Ultra is een klassieke fruitautomaat, dat kleurrijk is en een vrolijk muziekje heeft op de achtergrond.

Je speelt de gokkast met de fruitsymbolen, zoals citroenen, kersen, sterren, sinaasappels en pruimen. Deze symbolen zijn de laag uitbetalende symbolen.

De hoog uitbetalende symbolen zijn de zevens in de verschillende kleuren, zoals groen, rood en blauw.

Conclusie en vergelijkbare games

Quickpin heeft een prachtige fruitautomaat weten af te leveren, die vol zit met spannende momenten en dat er bovendien geweldig uitziet.

Sevens High Ultra heeft een klassieke uitstraling, maar voldoet precies wat je verwacht van een gokkast van nu.

De hoge variantie maakt de kast misschien niet toegankelijk voor alle soorten spelers, maar wij moeten bekennen dat we erg enthousiast geworden zijn.

Wanneer je Sevens High Ultra eens wilt uitproberen, kan je dit doen in de gratis versie van het spel. Zo kan je het spel eerst leren kennen en ontdekken, voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Ook is het mogelijk om de gokkast te spelen op mobiele apparaten, zodat je van dit vermakelijke spel kan genieten waar en wanneer je maar wilt.

Andere toppers

Endorphina is een spelontwikkelaar die bekend staat om zijn hoge variantie gokkasten. Gems & Stones is dan ook een hoge variantie gokkast, waarin je tot wel een half miljoen euro kan winnen. Spelen doe je al vanaf € 0,01 cent per draai.

Het spel zit technisch gezien net zo in elkaar als het bekende Book of Ra. Je speelt dus met een spannende bonus ronde, wat het spel extra leuk maakt. De RTP van Gems & Stones is 96%.

Pragmatic Play heeft de gokkast Gems Bonanza ontwikkeld. Een cluster pay slot dat je start op een speelveld van acht keer acht. Wanneer je een winnende combo te pakken hebt, verdwijnen de symbolen van het scherm en wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om in één draai meerdere winsten te pakken.

Spelen in Gems Bonanza doe je al vanaf € 0,20 cent per draai. Dit is een hoge variantie gokkast met een RTP van 96,52%. Je kan tot wel tienduizend keer de inzet pakken.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...