Guardian of Athens

door Quickspin

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.58%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Guardian of Athens:

39 plays

Gokkast beoordeling

Guardian of Athens
RTP 96.58%
Volatiliteit HOOG

Guardian of Athens

Guardian of Athens is een videoslot ontwikkeld door Quickspin dat je mee terug de tijd inneemt naar het oude Griekenland.

Je speelt deze online gokkast vanaf € 0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van € 100,- per draai. Het uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,58% en je kan tot zestienduizend keer de inzet winnen.

Guardian of Athens speelregels

Je speelt de gokkast op een reels van vijf keer drie en met twintig winlijnen. Een winnende combinatie heb je te pakken wanneer je drie gelijke symbolen op één van deze winlijnen weet te bemachtigen.

Wanneer je winnende combinatie is gemaakt met een wild symbool wordt de winst verdubbelt. Hiervoor geldt, hoe meer wild symbolen onderdeel uitmaken van jouw winnende combo, hoe hoger de vermenigvuldiger wordt.

Guardian of Athens kent ook een gratis spins bonus feature. Deze is te activeren door minimaal drie scatter symbolen te draaien op de drie middelste reels. Deze bonus ronde wordt de Fate Free Spins Feature genoemd. Wanneer je deze ronde activeert, dien je eerst een keuze te maken uit de volgende vier opties:

  • je ontvangt zes gratis spins met de maximale vermenigvuldiger van keer acht en je kan tot 1680 keer de inzet pakken.
  • Je ontvangt negen gratis spins met een vermenigvuldiger van maximaal keer zeven en de maximale winst in deze ronde is vastgesteld op 840 keer de inzet.
  • Je ontvangt twaalf gratis spins met een maximale vermenigvuldiger van keer zes en je kan tot maximaal 360 keer de inzet winnen.
  • Je ontvangt vijftien gratis spins met een vermenigvuldiger die kan oplopen tot maximaal keer vijf en in deze optie is er tot 120 keer de inzet te winnen.

De beste keuze die je kan maken, naar onze mening, is negen gratis spins. Zo heb je de beste kans om lekkere en tevens hoge bedragen te winnen. Echter heeft geen van de opties invloed op het uitkeringspercentage.

Guardian of Athens thema en symbolen

Het thema van Guardian of Athens is geïnspireerd op het oude Griekenland. Het hoogst uitbetalende symbool is de gouden vaas.

Je komt ook een wild symbool tegen in deze gokkast. Dit symbool vervangt reguliere symbolen om je zo te helpen om winnende combinaties te maken. Deze zorgt er tevens ook voor dat winsten worden verdubbelt, wanneer het wild symbool onderdeel is van een winnende combo.

Het scatter symbool zorgt ervoor dat je de bonus feature in komt. De bonus feature is waar je Guardian of Athens vooral om speelt. Hier zijn namelijk lekkere bedragen te winnen en bovendien is de ronde super spannend.

Conclusie en vergelijkbare games

Guardian of Athens is een vermakelijk en spannend videoslot, dat er geweldig uitzien en waar je ook nog eens hele hoge winsten in kan pakken. De gokkast heeft een hoge variantie, waardoor het wel even kan duren voordat de bedragen binnen stromen.

Het spel is vooral spannend gemaakt door de vermenigvuldigers die gekoppeld zitten aan de wild symbolen. Houd hier dan ook een oogje voor open.

Guardian of Athens is ook te spelen in een gratis demo versie. Hiermee krijg je de kans om het spel eerst eens te ontdekken, voordat je aan de slag gaat met echt geld. Houd er echter wel rekening mee dat wanneer je echt geld wilt winnen, je ook met echt geld zal moeten spelen.

Guardian of Athens is te spelen op alle apparaten.

Andere toppers

Wanneer de Griekse mythologie helemaal jouw thema is, willen we je ook graag voorstellen aan Rich Wilde and the Shield of Athena, ontwikkeld door Play’n Go. Rich Wilde is een bekende en heeft al meerdere expedities gedaan, zoals onder meer in Book of Dead.

Je speelt Rich Wilde and the Shield of Athena op een reels van vijf keer drie met tien winlijnen. Spelen is mogelijk vanaf € 0,10 cent per draai. De variantie is hoog en je kan tot maximaal tienduizend keer de inzet winnen.

Ben je opzoek naar een videoslot in een compleet ander thema? Neem dan eens een kijkje in Coin Bash, ontwikkeld door Microgaming.

Deze gokkast draait volledig om geld. Het is een vrij gemakkelijk spel met een medium variantie en een RTP van 96,12%. Spelen doe je al vanaf € 0,20 cent per draai en dit doe je op twintig winlijnen. Je kan in Coin Bash tot maximaal vijfduizend keer de inzet winnen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...