Midas Coins

door Quickspin

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.02%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Midas Coins:

20 plays

Gokkast beoordeling

Midas Coins
RTP 96.02%
Volatiliteit MED

Midas Coins

Spelontwikkelaar Quickpin heeft de online gokkast Midas Coins uitgebracht. Dit verhaal is geïnspireerd op de Griekse mythologie en het verhaal over Koning Midas. De koning wist alles wat hij aanraakte in goud te veranderen.

Er zijn in de laatste jaren al verschillende online slots uitgebracht in dit thema en dit is enorm populair. Midas Coins speel je met een minimale inleg van € 0,25 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 100,- per draai.

Je kan tot maximaal vijfduizend keer de inzet pakken. Het uitkeringspercentage is 96,02% en dit is een hoge variantie gokkast.

Midas Coins speelregels

Je speelt Midas Coins op een reels van vijf keer drie en er zijn vijfentwintig vaste winlijnen. Het wild symbool van de gokkast is het Marigold symbool. Dit symbool vervangt alle reguliere symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken.

Maar naast het wild symbool kom je ook nog een aantal andere features tegen, die ervoor zorgen dat het spel enorm spannend wordt.

Zo heb je onder meer een gratis spins bonus feature. Deze activeer je wanneer je ten minste drie scatter symbolen weet te bemachtigen.

Met drie van deze symbolen ontvang je tot twaalf gratis spins. Alle munten die je tijdens deze feature draait worden opgespaard. Wanneer je vervolgens op de vijfde rol Midas weet te draaien, worden de munten uitbetaald.

Elke keer dat je tijdens deze feature een Satyr weet te draaien, ontvang je een extra gratis spins.

Tevens is het ook mogelijk om de gratis spins bonus feature in komen door vijftig keer de inzet te betalen.

Midas Coins thema en symbolen

Het thema van deze gokkast is volledig geïnspireerd op het oude verhaal van koning Midas. Quickspin heeft dit op een mooie en verzorgde manier weten neer te zetten.

Ook de symbolen in het spel zijn hierop geïnspireerd. Op de eerste vier rollen kun je zilveren munten draaien. Deze hebben een waarde van ten minste één keer de inzet en tot maximaal vijfhonderd keer de inzet.

Wanneer je vervolgens Midas op de vijfde rol weet te bemachtigen, dan win je het gehele bedrag.

Andere symbolen die je tegenkomt in de slot zijn de gouden juwelen. Hier kom je er vier verschillende van tegen. Deze leveren tussen de zes en tweeëndertig keer de inzet op, wanneer je er vijf van weet te bemachtigen.

Conclusie en vergelijkbare games

Je speelt Midas Coins vooral om de gratis spins bonus feature. Hier win je namelijk de echte bedragen in. Wanneer je geen zin hebt om te wachten tot je de drie scatters hebt weten te draaien, krijg je de mogelijkheid om je in te kopen in de bonus feature. Dit kost je vijftig keer de inzet.

Het spel is redelijk simpel neergezet, waardoor het een toegankelijk spel is voor alle soorten spelers.

Je kan Midas Coins ook spelen op de mobiele telefoon of tablet. Zo kan je genieten van deze online slot waar en wanneer je maar wilt. Ook is het mogelijk om Midas Coins te spelen in de gratis demo. Hiermee krijg je de kans om het spel eerst te ontdekken, voordat je gaat spelen met echt geld.

Andere toppers

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Vault of Fortune, een videoslot ontwikkeld door Yggdrasil. Dit spel speelt zich af in een kluis, dat vol zit met hele dure en kostbare schatten.

Spelen doe je met een minimale inzet van € 0,10 cent per draai en op twintig vaste winlijnen. Je kan tot maximaal elfduizend keer de inzet winnen. Vault of Fortune heeft een medium tot hoge variantie en een uitkeringspercentage van een gemiddeld 96%.

Één van de meest populaire gokkasten aller tijden si Bonanza, ontwikkeld door Big Time Gaming. Dit spel speelt zich af in een goudmijn, maar je de meest kostbare edelstenen tegenkomt.

Je speelt Bonanza met ruim honderdduizend manieren om winnende combinaties te maken, flink wat vermenigvuldigers en spannende bonus features. Bonanza is te spelen met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai en dit loopt op tot maximal € 20,- per draai.

Dit is een hoge variantie gokkast waarin de RTP is vastgesteld op 96%.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...