Cabin Crashers

door Quickspin

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.18%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Cabin Crashers:

18 plays

Gokkast beoordeling

Cabin Crashers
RTP 96.18%
Volatiliteit HOOG

Cabin Crashers

Ontwikkelaar Quickspin heeft een bijzonder en griezelig video slot ontwikkeld, genaamd Cabin Crashers.

Het spel speelt zich af in de bergen ergens in Amerika, waar zombies proberen de wereld over te nemen.

Je speelt Cabin Crashers met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 100,- per draai.

Het spel heeft een erg hoge variantie en je kan tot maximaal 22.144 keer de inzet winnen. Het uitkeringspercentage is 96,19%, wat netjes op het gemiddelde ligt.

Cabin Crashers speelregels

Je speelt Cabin Crashers op een reels van vijf keer drie met twintig winlijnen. Een winnende combinatie heb je te pakken wanneer je drie gelijke symbolen op één van de winlijnen weet te bemachtigen.

Het spel draait vooral om de Free Spin bonus feature. Wanneer je in deze spannende ronde terecht gekomen bent, bepaal je zelf de variantie. Dit houdt dus tevens in dat je zelf kan bepalen hoeveel risico je wilt nemen.

Zo krijg je onder meer de keuze uit veel gratis spins, met een lage vermenigvuldiger, of juist voor weinig gratis spins met een hoge vermenigvuldiger.

De maximale winst die je tijdens deze ronde kan pakken is afhankelijk van de bonusoptie die jij kiest:

  • Bonusspel 1: 5111 keer de inzet
  • Bonusspel 2: 6843 keer de inzet
  • Bonusspel 3: 9822 keer de inzet
  • Bonusspel 4: 22144 keer de inzet

Naast de keuze uit het bonusspel, krijg je als speler ook de kans om andere persoonlijke voorkeuren in te stellen. Zo is het onder meer mogelijk om te kiezen voor de optie ‘fast play’

Cabin Crashers thema en symbolen

Het thema van Cabin Crashers is mooi neergezet. Het heeft een cartoon-achtige uitstraling, waarbij je op de achtergond een bos ziet, waar jij als speler in bevindt.

De hoog uitbetalende symbolen zijn onder meer de beer, alligator en het rode masker.

Ook kent Cabin Crashers een scatter symbool. Dit is de grafsteen en met dit symbool activeer je de gratis spins feature.

Ook krijg je te maken met wild symbolen. Deze symbolen vervangen de reguliere symbolen om je zo op weg te helpen om winnende combinaties te maken. Echter kunnen de wild symbolen in de free spins feature sticky worden, waardoor uitbetalingen flink kunnen oplopen.

Conclusie en vergelijkbare games

Je speelt Cabin Crashers al vanaf € 0,20 cent, hierdoor is het spel toegankelijk voor alle soorten spelers. Ook als je met een klein bedrag aan de slag wilt, is dat in deze gokkast geen enkel probleem.

Speel je echter met de maximale inzet en je wint de maximale prijs, dan kan dit zomaar oplopen tot 2 miljoen.

Het is ook mogelijk om Cabin Crashers te spelen in de demo versie. Zo kan je het spel leren kennen voordat je gaat spelen met echt geld.

Daarnaast kan je er uiteraard ook voor kiezen om dit spel te spelen op mobiele apparaten. De gokkast wordt ondersteund in zowel iOs en Android.

Andere toppers

Een online video slot van ontwikkelaar Yggdrasil dat we graag aan je willen voorstellen is Syncronite Splitz. Dit is de derde slot in de reeks van Splitz spellen. Splitz lijkt een beetje op het Megaways Mechanisme, maar dan exclusief van Yggdrasil.

Je kan in Syncronite Splitz tot maximaal 64.800 keer de inzet winnen en spelen doe je al met een minimale inzet van € 0,10 cent per draai. Dit is een hoge variantie gokkast met een uitkeringspercentage van 96%.

Red Tiger Gaming heeft in 2021 de gokkast Midas Gold uitgebracht. In deze online slot heb je ruim tweehonderd manieren om winnende combinaties te maken en kan je tot maximaal tweeduizend keer de inzet winnen.

Spelen doe je al met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai. De RTP is vastgesteld op 96,26% en dit is een medium variantie gokkast.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...