Golden Glyph 2

door Quickspin

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.09%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Golden Glyph 2:

40 plays

Gokkast beoordeling

Golden Glyph 2
RTP 96.09%
Volatiliteit HOOG

Golden Glyph 2

Dit is een slot die zich op het eerste gezicht direct onderscheidt door de vele kleurrijke symbolen. Het is een opvolger van de Golden Glyph slot van dezelfde producent, wat weer haar eerst cluster pay slot was. Het spel heeft het Oude Egypte als thema. Verder heeft dit spel een RTP van 96.09% wat anno 2021 helemaal prima is.  De maximale winst is wel 26.800 keer jouw inzet, dus dat is een leuke potentiele prijs. Wij geven je hier alle beschikbare informatie over deze slot, zodat je zelf kunt bepalen of deze een gokje waard is.

Belangrijke informatie op een rij:

Ontwikkelaar:      Quickspin

Type:                     Video slot

Thema:                 Oude Egypte

RTP:                      96.09%

Winlijnen:           Clusterbetalingen

Rollen:                 7×7

Min-max inzet:   0,20-100,00

Bonussen & features:   Free spins en Flux Spins

Variantie:             Hoog

Maximale uitbetaling:  26.800 keer jouw inzet

Lanceerdatum:    2021

Golden Glyph 2 biedt het volgende

Om bij Golden Glyph 2 een winnende combinatie te scoren moet je minimaal vijf symbolen verzamelen. Lukt dit, dan ontvang je een Wild die andere symbolen vervangt. Dat is hier de Power Glyph. Symbolen komen onder meer in de vorm van bekende Egyptische goden en in de bijgeleverde uitbetalingstabel zie je exact welke symbolen, welke waarde hebben. Als de genoemde Wild deel uitmaakt van een winnende combinatie, dan ontvang je extra Wilds of verdwijnen er symbolen, om plaats te maken voor nieuwe  en zo opnieuw een kans om te winnen te creëren. Het is sowieso een fijne bijkomstigheid van deze slot dat winnende combinaties verdwijnen, zodat je doorlopend nieuwe winsten kunt maken.

De extra functies van Golden Glyph 2

Er is een scatter aanwezig in de vorm van een Pyramide. Verzamel drie scatters en je speelt zeven gratis spins vrij.  Je hebt de mogelijkheid om steeds nieuwe spins vrij te spelen, door opnieuw drie scatters te draaien. Zo kun je dus blijven spelen. Er zijn ook losse Wilds, in de vorm van een Golden Glyph, die een progressieve vermenigvuldiger omvatten. Als je een winnende combinatie veiligstelt met een dergelijke Wild, dan ontvang je een vermenigvuldiger van 1 keer.

Er is de mogelijkheid om deze bonus te kopen voor tussen de 50 en de 275 keer jouw inzet. Voor 50 keer jouw inzet, start je met 1 Gouden Glyph. Leg 150 keer jouw inzet in en je start met 2 Gouden Glyphs. Voor 275 keer jouw inzet ontvang je er drie. Wees hier wel voorzichtig mee; enerzijds kun je een flinke winst pakken, anderzijds kun je ook snel geld verliezen, ook al ga je voor de maximale bonus.

Dit vinden wij van Golden Glyph 2

Als we Golden Glyph 2 vergelijken met de oorspronkelijke versie, dan zien we dat deze variant een stuk opgeknapt is. De graphics zijn mooier, de variantie is verhoogd en de bonusronde activeren gaat anders in zijn werk. Het nadeel is dat je met Golden Glyph 2 snel geld kunt verdienen, maar ook geld verliest. Het heeft een hoog alles of niets gehalte. Daarbij bevelen we je ten strengste aan om het spel eerst gratis te spelen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...