Tigers Glory Ultra

door Quickspin

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.72%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Tigers Glory Ultra:

25 plays

Gokkast beoordeling

Tigers Glory Ultra
RTP 96.72%
Volatiliteit HOOG

Tigers Glory Ultra

Tigers Glory Ultra is een online videoslot ontwikkeld door Quickspin dat in de zomer van 2021 gelanceerd werd en waarin je flink wat spannende features tegenkomt.

Je speelt Tigers Glory Ultra met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 100,- per draai. De variantie is hoog en het uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,72%, wat tevens flink hoog is.

Je kan in Tigers Glory Ultra tot maximaal tweeëndertig duizend keer de inzet winnen.

Tigers Glory Ultra speelregels

Wanneer je de online gokkast opent, krijg je allereerst de keuze in welke versie je de gokkast wilt spelen. De felrode knop is de ultra mode en de gouden knop is de classic mode. Onze review gaat over de ultra mode, echter zit het grootste verschil in de twee gokkasten hem vooral in de maximale winst die je kan pakken.

Je speelt Tigers Glory Ultra op een reels van zes keer vier en je hebt maar liefst 4096 manieren om winnende combinaties te maken. Een winnende combo heb je te pakken wanneer je ten minste drie gelijke symbolen weet te bemachtigen.

Je komt ook een gratis spins feature tegen in het spel. Deze is te activeren wanneer je ten minste drie scatter symbolen weet te draaien. Echter, hoe meer scatters je weet te bemachtigen, hoe meer gratis spins je ontvangt.

Je krijgt er in ieder geval zeven en dit loopt op tot maximaal twintig gratis spins.

Wanneer je niet wilt wachten tot je deze scatters bij elkaar verzameld hebt, maar je wilt direct de bonus ronde in, kan je ervoor kiezen om jezelf in te kopen. Er zijn hiervoor drie verschillende opties:

  • drie tot zes scatters kost je tweehonderd keer de inzet en de RTP stijgt naar 96,84%.
  • Vier tot zes scatters kost je vierhonderd keer de inzet en de RTP stijgt naar 96,92%.
  • Vijf tot zes scatters kost je duizend keer de inzet en hierbij stijgt de RTP naar 97%.

In deze gratis spins feature wordt het tijger symbool omgezet naar een bonussymbool, waarbij je te maken krijgt met sticky wild symbolen en een klein gevecht tussen de tijgers, waarbij het mogelijk is om re-spins te winnen. Dit kan oplopen tot zes extra spins.

Tigers Glory Ultra thema en symbolen

Tigers Glory Ultra heeft een gladiator thema, waarin tijdens en leeuwen centraal staan. In zowel de ultra als de classic versie van het spel is dit het geval. Echter speel je de ultra versie met een rode achtergrond en flink hogere uitbetalingen.

De hoog uitbetalende symbolen van het spel zijn de gladiatoren en de laag uitbetalende symbolen zijn de klassieke kaart symbolen.

Je komt in Tigers Glory Ultra ook wild en scatters tegen, deze zorgen voor de leuke en spannende features.

Conclusie en vergelijkbare games

Je speelt Tigers Glory Ultra vooral voor de bonus ronde. Het basisspel is regelijk recht-toe, recht-aan. De mogelijkheid om je in te kopen in de bonusronde vinden we dan ook geen verkeerde keuze. Echter zijn de bedragen hiervoor wel flink.

Tigers Glory Ultra is een hoge variantie gokkast, waarin je tot ruim dertigduizend keer de inzet kan winnen. Wanneer je het spel eens wilt uitproberen, kan je ervoor kiezen om deze eerst eens in de demo versie te spelen. Zo kan je het spel leren kennen, voordat je aan de slag gaat met echt geld.

Andere toppers

Ontwikkelaar Yggdrasil heeft de gokkast Time Travel Tigers ontwikkeld. Een videoslot waarin tijgers ook centraal staan. Afhankelijk van in welk tijdperk je gaat spelen, krijg je een bijzonder neergezette bonus feature.

Spelen in dit spel is mogelijk vanaf € 0,25 cent per draai, dit doe je op een reels van vijf keer vier en vijfentwintig winlijnen. De variantie is medium en je kan tot maximaal duizend keer de inzet winnen. Ook het uitkeringspercentage is netjes, met 96,30%.

Een compleet andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Pork Knox, een videoslot ontwikkeld door NEtEnt.

Een varken staat centraal en het spel is op een grappige manier geïnspireerd op Fort Knox. Spelen in deze vermakelijke gokkast doe je al vanaf € 0,20 cent per draai en op twintig vaste winlijnen.

Je speelt dit spel om de progressieve mega jackpot, waarin je een lekker bedrag kan winnen! De variantie is medium en de RTP 96,02%. Ontdek Pork Knox!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...