Crown of Valor

door Quickspin

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.16%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Crown of Valor:

20 plays

Gokkast beoordeling

Crown of Valor
RTP 96.16%
Volatiliteit MED

Crown of Valor

Crown of Valor is een videoslot ontwikkeld door Quickpin dat een hoge variantie heeft en waarin gebruik wordt gemaakt van het Cluster Pay mechanisme.

In het verleden bracht de ontwikkelaar voornamelijk lage tot medium variantie gokkasten uit, maar tegenwoordig heeft Quickpin er een handje van om dit juist hoge variantie slots van te maken.

Je speelt Crown of Valor met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai. Dit loopt op tot maximaal € 100,- per draai. Je kan in deze gokkast maar liefst 15.500 keer je inzet winnen.

Het uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,16%, wat netjes op het gemiddelde ligt.

Crown of Valor speelregels

Crown of Valor neemt je mee de middeleeuwen in, waarbij een klein dorpje wordt belaagd door de vijand. De brandende vuurpijlen vliegen rond en de gokkast zit met actie en chaos.

Het speelveld van Crown of Valor is opgesteld uit vijf keer vijf. Er wordt gebruik gemaakt van het cluster pay mechanisme. Dit houdt in dat je een winnende combinatie maakt, wanneer je ten minste vijf gelijke symbolen in een cluster weet te bemachtigen.

Wanneer je een winnende combinatie hebt weten te draaien, verdwijnen deze symbolen van het scherm en zo wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen. Op deze manier is het mogelijk om in één enkele draai, meerdere winsten te pakken.

Aan de rechterzijde van het speelveld zie je een meter. Wanneer je achttien winnende combo’s hebt weten te draaien is de meter vol. Vervolgens wordt de Burning Wild Feature gestart.

Tijdens deze feature krijg je vier extra wild symbolen op de rollen. Wanneer je met deze wild symbolen vervolgens een winnende combinatie weet te maken, wordt de vermenigvuldiger verhoogt.

De tonnen met het buskruit zijn de scatter symbolen van de gokkast. Wanneer je ten minste drie van deze symbolen weet te draaien, activeer je de gratis spins bonus feature. Dit zijn er minimaal tien en maximaal achttien.

Tijdens deze gratis spins bonus feature is het tevens mogelijk om de Burning Wild Feature te starten, zodat je tijdens deze feature ook nog eens met de vermenigvuldiger te maken krijgt.

Wanneer je graag direct de bonusronde in wil, kan dat ook. Je hebt namelijk de optie om jezelf in te kopen in deze ronde. Dit kost je tachtig keer de inzet.

Crown of Valor thema en symbolen

Het spel speelt zich af in de middeleeuwen en de graphics zijn bijzonder mooi neergezet. Het spel zit netjes in elkaar en werkt bovendien prima.

De symbolen zijn tevens mooi neergezet en kunnen ook voor lekkere uitbetalingen zorgen.

De laag uitbetalende symbolen zijn de kaartsymbolen. Hier vind je er vier van en leveren tussen de vijf en acht keer de inzet op.

Ook kom je verschillende dierenkoppen tegen. Deze symbolen betalen tussen de vijftien en vijftig keer de inzet uit.

Het hoogst uitbetalende symbool van de gokkast is de gouden kroon. Dit symbool kan tot maximaal tweehonderdvijftig keer de inzet opleveren.

Conclusie en vergelijkbare games

Crown of Valor is een vermakelijk spel, waarin je flinke bedragen kan winnen. De hoge variantie van het spel in combinatie met het hoge tempo vinden wij erg leuk. Dit maakt het extra spannend en chaotisch.

Wanneer je geen zin hebt om het basisspel door te moeten om in de bonusronde terecht te komen, kan je ervoor kiezen om je in de bonusronde te kopen. Dit kost je echter wel tachtig keer je inzet.

Crown of Valor is ook te spelen in de demo versie. Hiermee krijg je de kans om het spel eerst uit te proberen en te leren kennen, voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Quickspin heeft het spel bovendien ontwikkeld met de nieuwste technologie, waardoor je de gokkast ook kan spelen op mobiele apparaten.

Andere toppers:

Big Time Gaming heeft de gokkast Star Clusters Megaclusters ontwikkeld. Dit is de allereerste gokkast van de ontwikkelaar waarmee je met ‘Megaclusters’ kan spelen.

Je kan in Star Clusters Megaclusters tot maximaal drieëntwintig duizend keer je inzet winnen. Dit is een hoge variantie gokkast waarin de RTP is vastgesteld op 96,54%.

Spelen doe je met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai en dit loopt op tot maximaal € 20,-. Star Clusters Megaclusters is ook te spelen op mobiele apparaten.

Just for the Win heeft Rising Royals ontwikkeld. Just for the Win staat erom bekend vooral lage variantie gokkasten uit te brengen, waarin kleinere bedragen te winnen zijn. In Rising Royals is dit tot maximaal driehonderd keer de inzet.

Het uitkeringspercentage ligt op een net 96,01% en spelen doe je al vanaf € 0,10 cent per draai. Ontdek ook deze gokkast!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...