Book of Inferno

door Quickspin

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94.19%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Book of Inferno:

21 plays

Gokkast beoordeling

Book of Inferno
RTP 94.19%
Volatiliteit HOOG

Book of Inferno

Laat je meevoeren in de vurige onderwereld van Book of Inferno, ontwikkeld door Quickspin. Ga de strijd met de demonen aan en maak kans op fantastische geldprijzen. Hieronder vind je alle details over Book of Inferno.

Hoe speel je Book of Inferno?

Book of Inferno is een online slot met een raster van 5×3 en 10 vaste winlijnen. Je kunt tussen 0,10 € en € 100 inzetten per spin. Als je automatische spins wilt instellen, kun je de Autoplay-functie gebruiken.

Book of Inferno speelt zich af aan de poorten van de hel met griezelige sculpturen. Deze plek wordt bewoond door demonen en boze geesten. Anna the Demon Huntress is het hoofdpersonage. Zij kan de enge demonen verslaan.

Op de rollen zie je speelkaartsymbolen van 9 tot A en de meer waardevolle symbolen zoals Lord of Hell, Commander of Hell en Lady of Hell. De hoogste uitbetaling krijg je voor Anna zelf. Dit symbool kan 500x je inzet uitbetalen.

Het boek met het oog van de demon is zowel de wild als de scatter in dit spel. Het kan alle andere symbolen vervangen en de gratis spins-ronde activeren.

Book of Inferno bonusfuncties

De bonusfuncties van Book of Inferno omvatten uitbreidende symbolen, gratis spins en een koopfunctie. Als je drie, vier of vijf boeken laat vallen in eenzelfde draai, win je 10 tot 25 gratis spins. Kun je nogmaals drie tot vijf boeken laten landen, dan krijg je 10 tot 25 extra spins. Aan het begin van deze bonusronde wordt één van de symbolen een gemarkeerd symbool.

Elk standaard symbool kan verschijnen als een gemarkeerd symbool. Als je een winnende combinatie maakt met gemarkeerde symbolen, zullen ze uitbreiden en de hele rol bedekken. Als een boek samen met een gemarkeerd symbool op een winlijn landt, verandert het gemarkeerd symbool in een hoger symbool.

In Book of Inferno kun je ook de gratis spins-functie kopen. Dit kost je 125x je huidige inzet.

Conclusie Book of Inferno

Book of Inferno is een spel met een mooi winstpotentieel. Het maximale dat je kunt winnen is 5.856x je inzet. Houd vooral de boek symbolen en de Demon Huntress goed in de gaten. Zij zijn namelijk de meest waardevolle symbolen van het spel.

Veel voorkomende vragen

Hoeveel kun je maximaal inzetten op Book of Inferno?

Je kunt maximaal € 100 inzetten per draai.

Hoe kan ik de gratis spins-ronde activeren?

Je kunt de gratis spins-ronde activeren door drie of meer scatter symbolen op de rollen te laten landen.

Kan ik Book of Inferno ook mobiel spelen?

Ja, Book of Inferno heeft een mobiele versie zodat je het spel ook via je smartphone en tablet kunt spelen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...