Betty Bonkers

door Quickspin

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.1%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Betty Bonkers:

19 plays

Gokkast beoordeling

Betty Bonkers
RTP 96.1%
Volatiliteit HOOG

Betty Bonkers

Betty Bonkers is een online slot met een origineel thema en een prachtig ontwerp. Daarnaast heeft het spel ook een aantal speciale functies. Quickspin, de ontwikkelaar van deze online gokkast, heeft een ouderwetse gokkast ontworpen die je meteen doet denken aan de oude glamour van Las Vegas. Ontdek snel wat je allemaal kunt verwachten van Betty Bonkers.

Hoe speel je Betty Bonkers?

Het hoofdpersonage van het spel is een mooie blondine met een prachtige rode jurk. De nostalgische muziek past perfect bij het thema van het spel.

Betty Bonkers is een online slot met drie rollen en vijf rijen. Twee van deze rijen vormen het speciale Betty’s Menu. Dit betekent dat het belangrijkste spelgebied een raster is van 3×3 met vijf winlijnen. Als je Betty Bonkers voor echt geld wilt spelen, zul je eerst je inzetbedrag moeten instellen. Inzetten kan tussen € 0,20 en € 100 per spin.

De symbolen die de minst grote uitbetalingen opleveren zijn de fruitsymbolen. Je hebt citroenen, kersen, pruimen en andere soorten fruit. De meer waardevolle symbolen zijn bellen en zevens. Betty Bonkers heeft ook een wild en een scatter symbool.

Betty Bonkers speciale functies

Betty Bonkers ziet er dan wel uit als een traditionele gokautomaat, toch profiteer je van speciale functies die het spel erg spannend maken. Je kunt toegang krijgen tot de Mega Free Spins door drie scatters te laten landen of 300x keer je inzet te betalen via de Bonus Buy-functie.

De Bonkers Line is de middelste rij tijdens de Mega Free Spins-ronde. Deze lijn heeft een vermenigvuldiger. Elke keer dat je drie identieke symbolen op de middelste rij laat landen, gaat de multiplier met 1x omhoog en activeer je Betty’s Menu. Deze ronde speel je met de bovenste twee speciale rollen en met zes unieke symbolen. Tijdens deze bonusronde kun je profiteren van verschillende multipliers en zelfs een jackpot.

Conclusie Betty Bonkers

Als je houdt van een origineel en nostalgisch thema is Betty Bonkers van Quickspin een geweldige optie. De klassieke vorm van het spel wordt al snel naar een hoger niveau getild dankzij de vele spannende bonusfuncties. De retro-esthetiek van deze slot is erg mooi en je maakt kans om je winsten aanzienlijk te verdubbelen.

Veel voorkomende vragen

Hoe kan ik free spins krijgen met Betty Bonkers?

Je kunt gratis spins ontvangen door drie of meer scatter symbolen te laten landen in een enkele draai.

Hoe kan ik winnen met Betty Bonkers?

Betty Bonkers is een online gokkast die willekeurige uitkomsten genereert. Of je wint hangt dus af van hoeveel geluk je hebt. Je kunt winnen door identieke symbolen op de rollen te laten landen.

Wat is de RTP van Betty Bonkers?

Betty Bonkers is een online gokkast met een hoge volatiliteit en een RTP van 96,10%.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...