Xmas Secret

door SYNOT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.07%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Xmas Secret:

34 plays

Gokkast beoordeling

Xmas Secret
RTP 96.07%
Volatiliteit HOOG

Xmas Secret

Kun jij een geheim bewaren? Xmas Secret van Synot Games zit vol spannende verrassingen in de vorm van gratis spins, sticky symbolen en bonusrondes. Hieronder kom je alles te weten over deze online slot met kerstthema.

Hoe speel je Xmas Secret?

Xmas Secret beschikt over een spelraster van 5×4 en biedt 40 manieren om te winnen. Je kunt winnen door drie identieke symbolen op de rollen te laten verschijnen en dit van links naar rechts. Dankzij de bonussymbolen en wilds maak je nog meer kans om te winnen.

Inzetten kan van € 0,12 tot € 100 per draai. Na elke overwinning krijg je de optie om je winst te verdubbelen in de Gamble-ronde.

Ontwerp en symbolen

In Xmas Secret word je meegenomen naar een besneeuwd dorp waar de kerstman woont. Door de rollen te laten draaien, kun je profiteren van bonusfuncties terwijl je opwarmt naast de open haard. Op de rollen zie je onder meer herten, kerstornamenten en speelkaartsymbolen verschijnen.

Het wild symbool landt alleen op rol 2, 3, 4 en 5. Het vervangt de reguliere symbolen in het spel. Met behulp van de scatters kun je het bonusspel met sticky wilds spelen.

Xmas Secret bonusfuncties

Slaag je erin om 3, 4 of 5 scatters te landen, dan ontvang je respectievelijk 8, 16 of 24 gratis spins. In deze ronde wordt elke speciale wild sticky op de rollen en krijg je 1 extra gratis spin. In de bonusronde met spins en sticky wilds kun je tot 1.500x maximale winst scoren.

Dankzij de Gamble-functie kun je elke winst verdubbelen. Tijdens deze ronde moet je de kleur van de kaart raden. Als je het juist hebt, verdubbel je meteen je winst.

Conclusie Xmas Secret

Xmas Secret is een vermakelijke online slot die je meteen in feeststemming brengt. De bonusronde met spins en sticky wilds kan erg mooie winsten opleveren. De sticky wilds leveren namelijk gratis spins op waardoor je meer kans maakt om te winnen. Om de spanning nog meer te verhogen kun je gebruik maken van de Gamble-functie waarmee je je winsten kunt verdubbelen. Je moet dan wel juist gokken of je bent alles kwijt. Over het algemeen is Xmas Secret een erg leuke slot om te spelen als je houdt van feestelijke symbolen en boeiende bonusfuncties.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...