Fruity Gold

door SYNOT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Fruity Gold:

17 plays

Gokkast beoordeling

Fruity Gold
RTP 95%
Volatiliteit MED

Fruity Gold

Fruity Gold is een videoslot ontwikkeld door Synot Games dat een lekker fris en fruitig tintje heeft in een modern jasje.

Fruity Gold heeft een minimale inzet van €0,20 cent per draai en heeft een maximale inzet van €100,- per draai. Deze gokkast heeft een medium variatie en een uitkeringspercentage van 95%. Fruity Gold is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Fruity Gold speelregels

Je speelt Fruity Gold op een reels van drie keer drie en het heeft zeventwintig winlijnen. Je kunt in Fruity Gold tot driehonderd keer je inzet terug winnen. Het spel is simpel opgezet en daardoor toegankelijk voor alle soorten gamers. Toch heeft Synot Games het spel nét een beetje spannender weten te maken door een paar features toe te voegen.

Zo kom je een dubbel wild symbool tegen. Naast dat dit symbool alle andere symbolen vervangt en je zo dus helpt om winnende combinaties te maken, heeft dit symbool ook een directe geldprijs. Met dit wild symbool verdubbel je namelijk direct je inzet.

Maar wil je écht leuke bedragen binnen halen, houd dan je ogen goed open voor de rode dobbelsteen. Dit is het mystery symbool van de gokkast en met dit symbool kan je tot wel driehonderd keer je inzet winnen.

Ook heeft Fruity Gold een Gamble Feature. Elke keer na dat je een winnende draai gemaakt hebt, krijg je de mogelijkheid dit bedrag te verdubbelen in de Gamble Feature. Je hebt de keuze uit een rode en een zwarte kaart, een 50/50 kans dus. Heb je het goed, dan verdubbel je de inzet. Je kan in de Gamble Feature tot maximaal vijfenvijftigduizend euro winnen.

Fruity Gold thema en symbolen

Fruity Gold heeft een klassieke fruit-thema dat in een fris jasje gestoken is. Fruity Gold heeft geweldige graphics, precies zoals we gewend zijn van Synot Games.

De Joker is het reguliere wild symbool en de grote gouden staven zijn de double wild symbolen. Beide symbolen vervangen alle andere symbolen en helpen je zo nieuwe winnende combinaties te maken.

De hoog uitbetalende symbolen zijn de rode zevens, gouden bellen en de zak met biljetten. De laag uitbetalende symbolen zijn de overige fruitsymbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

Fruity Gold is een klassieke fruitslot in een nieuw jasje, waarin je leuke bedragen kunt winnen. Je kunt de gewonnen bedragen bovendien ook nog eens meenemen naar de Gamble Feature waar je je winst nog eens kunt verdubbelen.

Fruity Gold is het zeker waard om eens een gokje in te wagen. Het spel is geschikt voor alle soorten spelers. Daarnaast is er ook een demo versie beschikbaar, hierin krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Ook Novomatic heeft een fruitslot ontwikkeld, genaamd Plenty of Fruit 20 Hot. Je speelt deze gokkast met twintig winlijnen en een minimale inzet van €0,20 cent per draai. Ook de Novomatic games hebben een Gamble Feature waarin je tevens de mogelijkheid krijgt om gewonnen bedragen nog eens te verdubbelen!

Plenty of Fruit 20 Hot is een lage variatie gokkast met een uitkeringspercentage van 95,24%. Dit spel is beschikbaar op alle apparaten.

Fancy Fruits Crazy Chicken Shooter is een videoslot ontwikkeld door Gamomat dat je speelt met vijf winlijnen. Je maakt een winnende combinatie wanneer je minstens drie gelijke symbolen weet te bemachtigen op een winlijn.

Inzetten in Fancy Fruits Crazy Chicken Shooter is mogelijk vanaf €0,10 cent per draai. Dit is een medium variatie gokkast met een RTP van 96,06%. Probeer ook Fancy Fruits Crazy Chicken Shooter eens uit!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...