Respin Joker

door SYNOT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 93.13%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Respin Joker:

27 plays

Gokkast beoordeling

Respin Joker
RTP 93.13%
Volatiliteit LAAG

Respin Joker

Respin Joker is een online gokkast ontwikkeld door Synot Games dat een prettige klassieke vibe meegeeft.

Je speelt Respin Joker met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en je kunt tot maximaal €100,- per draai inzetten. Er is ook een mobiele versie beschikbaar van Respin Joker waarin het uitkeringspercentage maar liefst 98% is.

Respin Joker speelregels

Je speelt Respin Joker op een reels van drie keer drie en het heeft vijf winlijnen. Respin Joker heeft een lage tot medium variatie en een uitkeringspercentage van 93,13%. Ook vind je in deze gokkast een auto-play functie, hiermee krijg je de mogelijkheid het spel automatisch te spelen. Zorg er dan wel voor dat je de auto-play naar wens instelt.

Respin Joker is een gemakkelijk fruitslot dat geschikt is voor alle spelers. Je maakt een winnende combinatie wanneer je minimaal drie gelijke symbolen weet te bemachtigen.

Je komt in deze gokkast ook een re-spin feature tegen. Deze re-spin feature activeer je wanneer je het wild symbool weet te draaien én je hiermee een winnende combinatie weet te maken. Het wild symbool blijft nu staan en je krijgt een gratis re-spin.

Ook kom je in Respin Joker een Gamble Feature tegen, zoals eigenlijk in alle spellen van Synot Games. Elke keer dat je een winnende combinatie hebt weten te maken, krijg je optie om dat bedrag mee te nemen naar de Gamble Feature. Je krijgt in deze feature de mogelijkheid het gewonnen bedrag te verdubbelen.

Respin Joker thema en symbolen

De joker staat in Respin Joker centraal en het oogt als een klassieke fruitkast. De graphics zijn, zoals we gewend zijn van Synot Games, tot in de puntjes verzorgd. Het spel is vermakelijk én toegankelijk.

De kersen en citroenen zijn de laagst uitbetalende symbolen en leveren tot maximaal vier keer de inzet op. Andere symbolen die je tegenkomt zijn onder meer de sinaasappels, waarmee je tot maximaal zes keer je inzet kunt terug winnen. De pruimen zijn goed voor maximaal acht keer de inzet en de watermeloenen leveren je maximaal vijftien keer de inzet op.

Het gouden-bel symbool is het hoogst uitbetalende symbool in Respin Joker, deze levert tot maximaal vijftig keer de inzet op.

Het wild symbool is de joker, deze wordt weergeven met gouden details en zorgt bovendien voor de re-spin feature. Het wild symbool vervangt tevens alle andere symbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

Respin Joker is zeker de moeite waard om eens een gokje in te wagen. Het spel is leuk en spannend opgezet en je kunt bovendien leuke bedragen winnen. In de Gamble Feature krijg je bovendien nog eens de kans om de gewonnen bedragen te verdubbelen. Tijdens de Gamble Feature heb je een 50/50 kans, raad je de juiste kleur kaart? Dan verdubbel je de inzet. Maar heb je het fout? Dan verlies je de inzet.

Een ander populair slot waarin de joker centraal staat is Sticky Joker, ontwikkeld door Play’n Go. Je speelt Sticky Joker op een reels van drie keer drie en het heeft vijf vaste winlijnen.

Je speelt Sticky Joker met een minimale inzet van €0,05 cent en je kunt in deze medium variatie gokkast tot zestienhonderdvijftig keer de inzet terug winnen. Probeer ook deze fruitkast eens uit!

Ook ontwikkelaar NetEnt houdt wel van een lekker stukje fruit op z’n tijd. NetEnt heeft Fruit Shop ontwikkeld. Een videoslot dat je speelt met een minimale inzet van €0,15 cent per draai.

Fruit Shop heeft een lage variatie en een uitkeringspercentage van 96,70%. Je speelt deze gokkast met vijftien winlijnen en je kunt maar liefst tachtigduizend euro per winlijn binnen slepen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...