Book Of Secrets

door SYNOT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.05%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Book Of Secrets:

14 plays

Gokkast beoordeling

Book Of Secrets
RTP 96.05%
Volatiliteit HOOG

Book Of Secrets

Book of secrets is een videoslot ontwikkeld door Synot Games dat je meeneemt naar het oude Egypte.

Je speelt Book of secrets met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en je kunt tot maximaal €10,- per draai inzetten. Het uitkeringspercentage van deze hoge variatie gokkast is 96,05%. Daarnaast is Book of secrets beschikbaar op alle apparaten.

Book of secrets speelregels

Je speelt Book of secrets met tien winlijnen en verschillende leuke features waarin je flinke bedragen kunt pakken. Ook heb je in Book of secrets een auto-play optie. Hiermee kan je het spel automatisch latend draaien. Zorg er wel voor dat je de auto-play functie naar wens instelt.

In Book of secrets heb je een bonussymbool dat zowel als wild symbool fungeert als scatter symbool. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen, levert dit symbool je ook nog eens tweehonderd keer de inzet op. Wanneer je er minimaal drie van weet te bemachtigen, dan activeer je de gratis spins feature.

Met ten minste drie van dit scatter symbool ontvang je tien gratis spins. Tijdens de gratis spins kan je een speciaal expanding wild symbool op de rollen krijgen. Ook kan je met dit symbool de free spins feature re-triggeren.

Book of secrets thema en symbolen

Het thema van Book of secrets is geïnspireerd op het oude Egypte met tevens ook de symbolen hierop geïnspireerd. De laag uitbetalende symbolen zijn de traditionele kaart-symbolen.

Maar het symbool dat je in de gaten wil houden is de gouden farao. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen, dan levert dit symbool je tot tweehonderd keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Het mythische Egyptische thema van Book of secrets is geen onbekend thema. Er zijn honderden games te vinden met ditzelfde thema. Book of secrets is naar onze mening een waardige toevoeging en een spel waar je jezelf zeker goed in kunt vermaken én waar je bovendien ook nog eens lekkere bedragen in kunt winnen.

Je kunt in Book of secrets tot maar liefst vijftigduizend euro binnen slepen.

Synot Games heeft aan alle spellen tevens een Gamble Feature toegevoegd. Elke keer na een winnende draai krijg je de mogelijkheid het gewonnen bedrag mee te nemen naar deze feature. Tijdens deze feature moet je kiezen uit een rode en een zwarte kaart. Als je dit goed hebt, dan verdubbel je de inzet. Heb je het fout, dan verlies je het gewonnen bedrag.

Er is van Book of secrets ook een demo versie beschikbaar. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

We willen je ook voorstellen aan Archer, een videoslot ontwikkeld door Playtech dat in 2010 gelanceerd werd. Je hebt in deze medium variatie ruim tweehonderd manieren om een winnende combinatie te maken. Spelen doe je al vanaf €0,25 cent.

Je komt in deze gokkast allemaal bekende sprookjes symbolen tegen die ervoor zorgen dat je leuke bedragen kunt binnen halen. Archer heeft een uitkeringspercentage van 96,77%.

Een ander videoslot die we aan je willen voorleggen is Vikings Go Wild, ontwikkeld door Yggdrasil. Vikings Go Wild heeft een hoge variatie en je speelt deze gokkast met vijfentwintig winlijnen.

Inzetten in Vikings Go Wild is mogelijk vanaf €0,25 cent en de maximale winst is ongelimiteerd in deze slotmachine. Bovendien is dit spel beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...