Joker's Five

door SYNOT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.04%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Joker's Five:

42 plays

Gokkast beoordeling

Joker's Five
RTP 96.04%
Volatiliteit MED

Joker’s Five

Joker’s Five is een online gokkast ontwikkeld door Synot Games waarin je flinke bedragen kunt winnen.

Je speelt Joker’s Five met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. Joker’s Five heeft een uitkeringspercentage van 96,04% en we schatten de variatie in op medium. Daarnaast is dit spel beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Joker’s Five speelregels

Je speelt Joker’s Five op vijf rollen met drie rijen en het heeft vijf winlijnen. Naast dat de vijf winlijnen in de naam terug komen, heeft het spel ook nog eens een joker die je winsten tot vijf keer kan vermenigvuldigen!

Je maakt een winnende combinatie wanneer je minimaal drie gelijke symbolen weet te bemachtigen op de actieve winlijn.

Het wild symbool is de joker. Dit symbool vervangt alle andere symbolen én kan bovendien zorgen voor lekkere bedragen. Wanneer de joker onderdeel vormt van jouw winnende combinatie, dan verdubbeld deze de winst. Dit kan oplopen tot een vermenigvuldiger van wel vijf keer.

Ook komt je in Joker’s Five een Gamble Feature tegen. De spellen van Synot Games staan erom bekend dat je de gewonnen bedragen hiermee naar toe kunt nemen. Elke keer dat je een winnende combinatie hebt gemaakt, krijg je de mogelijkheid om dit spel te spelen. Je kiest simpelweg de juiste kleur kaart, rood of zwart. Heb je dit goed? Dan verdubbel je de gewonnen bedragen. Heb je het mis, dan verlies je de inzet.

Joker’s Five thema en symbolen

Joker’s Five heeft een klassieke uitstraling waar je de bekende fruitsymbolen in tegen komt. De Joker staat in dit spel centraal en is bovendien ook het wild symbool waarmee je flinke bedragen kunt binnen slepen.

De fruitsymbolen zijn de laag uitbetalende symbolen van het spel. Hiermee kun je tot maximaal dertig keer de inzet terug winnen. De hoog uitbetalende symbolen zijn de rode zevens en de gouden bellen.

Conclusie en vergelijkbare games

Joker’s Five heeft geen auto-play functie. Dit houdt dus in dat je het spel niet automatisch kunt laten draaien.

Joker’s Five heeft een klassieke uitstraling en weinig extra features, waardoor het spel erg toegankelijk is voor alle soorten spelers. Ook vind je van deze gokkast een demo versie. Met de demo-versie krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

BetDigital heeft een online gokkast uitgebracht genaamd Joker 10000. Dit is een hoge variatie gokkast en je kunt met maximaal vijf winlijnen aan de slag. Inzetten is mogelijk vanaf €0,01 cent per draai en je kunt tot wel vijftigduizend euro binnen slepen.

Joker 10000 heeft een uitkeringspercentage van 97%. Daarnaast is dit spel beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Ben je meer van de ijskoude, bevroren vruchten? Neem dan eens een kijkje in Winterberries, een videoslot ontwikkeld door Yggdrasil dat je al speelt vanaf €0,25 cent per draai.

Winterberries is een medium variatie gokkast dat een RTP heeft van 96,7%. Je speelt deze slotmachine met vijfentwintig winlijnen en je kunt tot ruim driehonderdduizend euro winnen. Dit spel is bovendien beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...