6 Fruits

door SYNOT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.64%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met 6 Fruits:

22 plays

Gokkast beoordeling

6 Fruits
RTP 95.64%
Volatiliteit MED

6 Fruits

6 fruits is een online gokkast ontwikkeld door Synot Games. 6 fruits is qua uitstraling een klassieke fruitmachine, maar dan met een uniek en modern tintje.

Je speelt 6 fruits met een minimale inleg van €0,05 cent per draai en het heeft een maximale inleg van €20,- per draai. Je kunt in deze gokkast tot vijfduizend keer je inzet terug winnen. Daarnaast is 6 fruits beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

6 fruits speelregels

Je speelt 6 fruits op vijf rollen met drie rijen symbolen en het heeft vijf winlijnen. Je maakt een winnende combinatie wanneer je minimaal twee gelijke symbolen weet te bemachtigen, van links naar rechts.

Je komt in 6 fruits ook een scatter symbool tegen. Al doet dit symbool niet wat je wellicht gewend bent van een scatter symbool. Het scatter symbool van deze gokkast is de ster. Wanneer je minimaal drie van deze symbolen op de rollen weet te bemachtigen, dan win je!

Ook kom je in 6 fruits een Gamble Feature tegen. Dit is een feature waar je misschien al wel bekend mee bent. De gewonnen bedragen kun je meenemen naar deze Gamble Feature en hier krijg je de mogelijkheid dit nog eens te verdubbelen. De Gamble Feature wordt elke keer na een winnende combinatie geactiveerd. Je beslist zelf of je deze feature wilt spelen.

6 fruits thema en symbolen

6 fruits is een klassieke fruitmachine die je ook daadwerkelijk het gevoel hebt dat je in een donker café aan een fruitkast staat. Je maakt een winnende combinatie met minimaal twee gelijke symbolen, dit kan overigens alleen met het kersen-symbool. Net als in de ouderwetse gokkast zijn de kersen het laagst uitbetalende symbool.

Het hoogst uitbetalende symbool van deze gokkast is het klassieke zeven symbool. Hiermee win je tussen de honderd en vijfduizend keer je inzet.

Ook kom je de andere klassieke fruitsymbolen tegen, zoals onder meer de watermeloenen, pruimen, citroenen en druiven. Deze symbolen zijn goed voor twintig tot vijfhonderd keer de inzet.

Tot slot leveren de sterren en sinaasappels leveren je tien tot tweehonderdvijftig keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

6 fruits is een klassieke fruitkas die netjes in elkaar zit en waar je lekkere bedragen in kunt winnen. Ondanks dat het spel weinig features heeft, is het wel een vermakelijke en spannende gokkast om in te spelen.

Deze medium tot hoge variatie gokkast heeft een uitkeringspercentage van 95,64%. Je kunt in deze gokkast tot vijfduizend keer je inzet terug winnen, wat flink is! Ook vind je een gratis versie van 6 fruits. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Red Tiger Gaming heeft ook een videoslot uitgebracht waarin fruit centraal staat, maar dat tóch niet een klassieke fruitkast te noemen is. Ben je al bekend met Tiki Fruits? Je speelt deze medium variatie gokkast met een minimale inzet van €0,20 cent per draai.

Tiki Fruits speel je met het Cluster Pay mechanisme en je kunt tot maar liefst tweeduizend keer je inzet terug winnen. Tiki Fruits is bovendien beschikbaar op alle apparaten.

Een andere online gokkast die we aan je willen voorstellen is Fruit Rainbow, ontwikkeld door Pragmatic play. Je speelt deze medium variatie fruitkast met een minimale inzet van €0,40 cent per draai.

Fruit Rainbow heeft een reels van vijf keer vier en je speelt met veertig vaste winlijnen. Je kunt tot maar liefst tweeduizend keer je inzet winnen. Ook de RTP is netjes boven het gemiddelde met 96,53%, probeer ook deze gokkast eens!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...