Legends of the Colosseum Megaways

door SYNOT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.1%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Legends of the Colosseum Megaways:

32 plays

Gokkast beoordeling

Legends of the Colosseum Megaways
RTP 96.1%
Volatiliteit HOOG

Legends of the Colosseum Megaways

Het Romeinse Colosseum is een indrukwekkend bouwwerk waar legendarische veldslagen de menigten beroerden. Softwareontwikkelaar SYNOT besloot om dit prachtige monument te verwerken in een online slot. In Legends of the Colosseum Megaways ga je helemaal terug in de tijd, terwijl je kans maakt om mooie geldprijzen in de wacht te slepen.

Hoe speel je Legends of the Colosseum Megaways?

Legends of the Colosseum Megaways is een online gokkast met vijf rollen en zeven rijen. Je hebt 324 manieren om te winnen en tot 86.436 Megaways. De minimale inzet die je kan plaatsen bedraagt € 0,10 per spin en de maximale inzet is € 20 per draai. Met dit spel maak je kans op een maximale winst van 10.000x je inzet.

Zodra je Legends of the Colosseum Megaways start, zie je het majestueuze Colosseum vol met mensen. Op de rollen zie je symbolen in de vorm van een gladiator, een mooie dame, paarden en tijgers. Dit zijn de symbolen met de hoogste waarde. De minder waardevolle symbolen zijn A, K, Q, J, 10 en 9.

Legends of the Colosseum Megaways bonusfuncties

In Legends of the Colosseum Megaways kun je profiteren van verschillende bonusfuncties. Zo kun je gratis spins ontvangen als je vier bonussymbolen kan laten landen. Voordat je begint aan de gratis spins-ronde, kun je aan het rad van fortuin draaien en een level omhoog gaan, je multiplier verhogen of extra gratis spins winnen. Door gouden munten te verzamelen tijdens de gratis spins-ronde, kun je een level omhoog gaan en extra gratis spins verdienen. Het wild symbool vervangt de andere symbolen behalve het bonussymbool en de gouden munt.

Er kunnen ook mysteriesymbolen landen op de rollen. Deze symbolen veranderen in hetzelfde willekeurige symbool zodat je extra kans maakt om een winnende combinatie te maken. Ze kunnen echter niet veranderen in bonussymbolen en gouden munten.

Conclusie Legends of the Colosseum Megaways

Legends of the Colosseum Megaways is een geweldige keuze voor spelers die houden van het Megaways-systeem. Het thema is ook leuk voor spelers die houden van geschiedenis en de gratis spin-ronde in het spel zorgt voor extra veel spanning. Bovendien kun je met deze gokkast mooie winsten verdienen.

Veel voorkomende vragen

Hoeveel kan ik maximaal winnen met Legends of the Colosseum Megaways?

Je kunt maximaal 10.000x je inzet winnen met deze gokkast.

Hoe kan ik gratis spins verdienen met deze slot?

Je kunt gratis spins winnen als je erin slaagt om vier bonussymbolen te laten landen in een enkele draai.

Wat is het RTP-percentage van Legends of the Colosseum Megaways?

Legends of the Colosseum Megaways heeft een RTP-percentage van 96,12%, wat rond het gemiddelde ligt.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...