Fruits and Fire

door SYNOT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.19%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Fruits and Fire:

48 plays

Gokkast beoordeling

Fruits and Fire
RTP 96.19%
Volatiliteit MED

Fruits and Fire

Fruits and Fire is een online gokkast ontwikkeld door Synot Games dat een traditioneel fruit-thema heeft.

Je speelt Fruits and Fire met een minimale inleg van €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inleg van €90,- per draai. Het uitkeringspercentage van Fruits and Fire is 96,19% en je kunt tot maximaal vijfentwintighonderd keer je inzet winnen.

Fruits and Fire speelregels

Je speelt Fruits and Fire op vijf rollen met drie rijen en het heeft vijf winlijnen. De gokkast heeft een medium variatie en een aantal leuke features.

Op het eerste oog lijkt Fruits and Fire een tamelijk standaard fruitkast, maar wat gelijk opvalt is het mooie design. Ook vind je een aantal features die ervoor zorgen dat het spel nog net wat spannender wordt.

Ook kom je een scatter symbool tegen in Fruits and Fire. Dit scatter symbool zorgt echter niet voor een bonus ronde of gratis spins, maar levert direct een geldprijs op. Wanneer je drie scatter symbolen weet te bemachtigen, levert dit je drie keer de inzet op. Maar weet je er vijf te bemachtigen, dan ontvang je tot honderd keer je inzet.

Naast het reguliere scatter symbool, zit er ook nog een extra scatter in. Deze levert tevens ook een geldprijs op. Dit symbool komt overigens alleen op de eerste, derde en vijfde reels voor. Wanneer je er drie van weet te bemachtigen, is dit goed voor dertig keer je inzet.

In Fruits and Fire vind je ook een wild symbool. Dit wild symbool komt alleen voor op de tweede, derde en vierde reels. Dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve de twee scatter symbolen.

Tot slot vind je de Gamble Feature. Alle spellen die ontwikkeld zijn door Synot Games bieden deze optie aan. Elke keer na een winnende combinatie gemaakt te hebben, krijg je de mogelijkheid om het gewonnen bedrag óf uit te laten keren, óf mee te nemen naar de Gamble Feature. Je krijgt hier de mogelijkheid om het bedrag nog eens te verdubbelen.

Fruits and Fire thema en symbolen

Fruits and Fire is een klassieke fruitkast die er modern en tot in de puntjes verzorgt uitziet. Net als je gewend bent van de klassieke fruitkasten, is het zeven-symbool het hoogst uitbetalende symbool. Wanneer je slechts twee van deze symbolen weet te bemachtigen, levert dit je al twee keer de inzet op.

Weet je overigens vijf zeven-symbolen te draaien? Dan maak je gelijk een flinke klapper. Dit levert je namelijk tot vijfhonderd keer de inzet op. Het gouden bel symbool levert je tussen de acht en honderdvijftig keer de inzet op. Dit is de één na hoogst uitbetalende symbool.

De andere klassieke fruitsymbolen kom je ook tegen in Fruits and Fire. Zoals de watermeloen, citroen, druiven en pruimen. Deze leveren je tussen de twee en honderd keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Fruits and Fire is een vermakelijk spel dat geschikt is voor alle soorten gamers. Het spel heeft een medium variatie en ook het uitkeringspercentage is netjes op het gemiddelde.

Er is ook een demo versie te vinden van deze fruitslot. Hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Tevens is Fruits and Fire beschikbaar op alle apparaten.

Ook ontwikkelaar Playson heeft een klassieke fruitslot waarin je eens een gokje kunt wagen, genaamd 3 Fruits Win Double Hit. Je speelt deze slotmachine op drie kasten tegelijkertijd.

3 Fruits Win Double Hit heeft een medium variatie en een minimale inzet van €0,20 cent per draai. Je kunt in deze gokkast tot maar liefst een half miljoen euro winnen.

Stakelogic heeft het enorm populaire Random Runner op zijn naam staan. Je speelt deze fruitslot op vijf winlijnen en inzetten is al mogelijk vanaf €0,20 cent per draai.

Deze gokkast heeft een medium variatie en een uitkeringspercentage van 95,43%. Je kunt tot maximaal vijfduizend euro winnen. Bovendien is dit spel beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...