Wandering Wild

door SYNOT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.1%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Wandering Wild:

40 plays

Gokkast beoordeling

Wandering Wild
RTP 96.1%
Volatiliteit MED

Wandering Wild

Wandering Wild is een eenvoudige online gokkast met fruitthema. Het spel ziet er helder en kleurrijk uit waardoor je meteen zin krijgt om te gaan spelen. Wandering Wild heeft ook enkele bonusfuncties. Zo kan de wild uitbreiden op de rollen en kun je profiteren van respins.

Hoe speel je Wandering Wild?

Wandering Wild speel je op een raster met vier rijen en vier rollen. Je hebt 256 manieren om te winnen en je kunt inzetten tussen € 0,10 en € 200 per draai. Nadat je hebt ingezet, kun je op de SPIN-knop klikken en zullen de rollen gaan draaien. Het is jouw missie om identieke symbolen te matchen in ruil voor een uitbetaling.

Op de rollen kunnen zes fruitsymbolen verschijnen: kersen, citroenen, pruimen, sinaasappels, druiven en watermeloenen. Deze symbolen kunnen 0,2x tot 2x je inzet uitbetalen. Verder is er ook een wild symbool dat de andere symbolen vervangt, behalve de scatter.

Bonusfuncties van Wandering Wild

In Wandering Wild draait natuurlijk alles om het wild symbool. Er kan een uitbreidende wild op de rollen landen die alle symbolen vervangt. Dit symbool activeert ook respins. Tijdens elke respin, beweegt de uitbreidende wild een rol naar links.

Verder kun je je winst verdubbelen door gebruik te maken van de Gamble-functie. Dit is een gokspelletje waarbij je de kleur van de kaart moet raden. Als je het goed hebt, verdubbelt je winst. Bij een foute gok, verlies je je winst en als je een Joker krijgt, vervangt deze elke kleur.

Spelers die veel geluk hebben, kunnen een maximale winst behalen van 1.250x hun inzet. Om maximale winsten te scoren met Wandering Wild, moet je geluk hebben met de bonusfuncties. De expanding wild kan extra spins opleveren en zo je kansen op hogere winsten vergroten.

Conclusie Wandering Wild

Synot Games, de ontwikkelaar van Wandering Wild, heeft uitstekend werk geleverd door alle details van een klassieke fruitautomaat na te bootsen. Dit spel heeft niet veel bonusfuncties, maar de uitbreidende wild zorgt wel voor extra actie. Ook kun je dankzij deze bonusfunctie je winsten naar een hoger niveau tillen. De Gamble-functie houdt je ook scherp en geeft je de kans om je winst te verdubbelen.

Veel voorkomende vragen

Wat is het meest waardevolle symbool van Wandering Wild?

Het wild symbool is het meest waardevolle symbool in Wandering Wild. Het kan alle andere symbolen in het spel vervangen.

Wat is het RTP-percentage van Wandering Wild?

Wandering Wild heeft een RTP-percentage van 96,06% en een gemiddelde volatiliteit.

Is het mogelijk om Wandering Wild gratis te spelen?

Ja, Synot Games heeft ook een gratis speelversie van deze online slot ontwikkeld. Je kunt Wandering Wild dus ook gratis spelen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...