Joker 40

door SYNOT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.76%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Joker 40:

90 plays

Gokkast beoordeling

Joker 40
RTP 95.76%
Volatiliteit MED

Joker 40

Joker 40 is een online gokkast ontwikkeld door Synot Games dat een klassieke vibe heeft maar met geweldige graphics.

Je speelt Joker 40 met een minimale inleg van €0,05 cent per draai en je kunt tot maximaal €20,- per draai inleggen. Deze medium variatie gokkast heeft een uitkeringspercentage van 95,76%. Bovendien kan je Joker 40 op alle apparaten spelen.

Joker 40 speelregels

Je speelt Joker 40 op vijf rollen met vier rijen en je hebt veertig winlijnen. Winnende combinaties maak je door drie gelijke symbolen op de rollen te bemachtigen. Ook kom je een aantal features tegen in Joker 40.

Zo ook het scatter en wild symbool. Het wild symbool vervangt alle symbolen op de rollen, behalve het scatter symbool. Dit symbool helpt je dus om een winnende combinatie te maken. Het wild symbool is de joker én dit symbool levert je ook direct een geldprijs op. Je wint hiermee namelijk minimaal twee en maximaal vijftig keer je inzet mee.

Het scatter symbool geeft je gratis spins. Je hebt hiervoor minimaal drie scatter symbolen nodig, dit levert je dan tien gratis spins op. Wanneer je er vier hebt weten te bemachtigen, dan krijg je maar liefst twintig gratis spins. Maar het wordt pas helemaal spannend wanneer je er vijf hebt, dan krijg je namelijk tot wel dertig gratis spins.

Joker 40 thema en symbolen

Joker 40 heeft een klassieke uitstraling dat erg netjes en modern is neer gezet door Synot Gaming. Je speelt Joker 40 met de bekende fruitsymbolen. De laagst uitbetalende symbolen zijn de kersen, citroenen, sinaasappels en pruimen. Deze symbolen leveren tussen de één en vier keer de inzet op.

De druiven en watermeloenen zijn nét iets meer waard en levert je tot maximaal acht keer de inzet op. De peren en aardbeien kunnen tot twaalf keer de inzet voor je terug winnen.

Het hoogst uitbetalende symbool van Joker 40 is het geluksgetal zeven-symbool. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen levert dit je tot twintig keer de inzet op.

Het wild symbool is de joker én levert ook direct een bedrag op. Wanneer je dit symbool vijf keer weet te bemachtigen, ontvang je tot vijftig keer de inzet. Het ster-symbool is het scatter symbool.

Conclusie en vergelijkbare games

Joker 40 is een fruitkast die je zeker niet mag missen. Het spel is netjes in elkaar gezet en de graphics zijn mooi opgesteld. Ook kom je in deze gokkast een Gamble Feature tegen. Deze wordt na elke winnende draai geactiveerd en je kiest zelf of je hiermee verder wilt. Als je beslist om de Gamble Feature in te gaan, dan krijg je de keuze uit een rode en een zwarte kaart. Weet je dit goed te raden? Dan verdubbel je de inzet!

Ook is er een demo versie beschikbaar van Joker 40, hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst gratis te spelen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Er bestaan vele spellen waarin de joker centraal staat. Zo ook Fire Joker, ontwikkeld door Play’n Go. Dit is een hoge variatie gokkast waarin je tot tachtigduizend euro kunt winnen.

Je speelt Fire Joker met een minimale inzet van €0,05 cent per draai en het heeft een RTP van 96,02%. Deze fruitkast is beschikbaar op alle apparaten.

Ook Playson heeft een fruitslot uitgebracht, genaamd Imperial Fruits 100 Lines. Je speelt deze slotmachine met honderd winlijnen en je kunt tot maar liefst een half miljoen euro winnen!

Je speelt Imperial Fruits 100 Lines met een minimale inzet van €0,20 cent per draai. Deze gokkast heeft een medium variatie en een RTP van 96,42%.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...