Wild Outlaws

door Light & Wonder

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Wild Outlaws:

23 plays

Gokkast beoordeling

Wild Outlaws
RTP 96%
Volatiliteit HOOG

Wild Outlaws

Wild Outlaws is een online gokkast van Light & Wonder met Wilde Westen-thema. Het spel biedt een spannende gameplay met behulp van de verschillende bonusfuncties. Denk hierbij aan een Wild Revolver Bonus, een bonusronde met gratis spins en vermenigvuldigers. Hieronder kom je te weten wat je nog allemaal kunt verwachten van Wild Outlaws.

Hoe speel je Wild Outlaws?

Wild Outlaws heeft een speelveld van zes rollen en vier rijen. Spelers kunnen winnen op 4.096 manieren. Om te beginnen kun je een inzet plaatsen tussen € 0,20 en € 15 per spin. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de Autoplay-functie. Hiermee kun je 5 tot 100 automatische spins instellen.

Deze online slot heeft verschillende symbolen die de rollen sieren. Zo heb je de kaartsymbolen van A tot 9. Deze symbolen bieden uitbetalingen van 0,1x tot 1x je inzet per lijn. De symbolen die meer opbrengen zijn schedels, hoeden, laarzen en zakken met goud. Deze symbolen kunnen tot 10x je inzet uitbetalen.

De poster symbolen fungeren als wild en vervangen elk regulier symbool. Verder heb je nog bonussymbolen zoals de revolvertrommel. Dit symbool kan de gratis spins-ronde en de Wild Revolver Bonus activeren.

Wild Outlaws bonusfuncties

Slaag je erin om twee bonus scatters te laten landen, dan activeer je de Wild Revolver Bonus. Hierdoor veranderen beide scatters in wild symbolen, alsook 3 tot 5 andere symbolen op de rollen.

Wanneer je drie bonussymbolen laat landen, activeer je de gratis spins-ronde. Elk bonussymbool toont een getal tussen 1 en 6. Deze getallen worden opgeteld om het aantal gratis spins te bepalen. Wanneer een wild symbool op rol 2 tot 5 verschijnt, wordt het een sticky wild. Bovendien wordt er een vermenigvuldiger aan gekoppeld.

Conclusie Wild Outlaws

Wild Outlaws is een leuke gokkast met graphics die echt een lust voor het oog zijn. Je waant je meteen in het Wilde Westen dankzij de melancholische gitaarmuziek en het mooie ontwerp van het spel. De bonusfuncties maken het spel erg spannend om te spelen. Vooral de Wild Revolver Bonus en de gratis spins-functie bieden erg veel kansen op mooie winsten.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kun je maximaal winnen met Wild Outlaws?

Met Wild Outlaws kun je een maximale winst scoren tot 16.150x je inzet. Dit kun je bereiken met behulp van de bonusfuncties.

Wat is het RTP-percentage van Wild Outlaws?

Wild Outlaws heeft een RTP-percentage van 96,10% en een gemiddelde volatiliteit.

Op welke toestellen kan ik Wild Outlaws spelen?

Je kunt Wild Outlaws op verschillende toestellen spelen, waaronder pc’s, laptops, tablets en smartphones.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...