Money Megaways

door Light & Wonder

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Money Megaways:

90 plays

Gokkast beoordeling

Money Megaways
RTP 96%
Volatiliteit HOOG

Money Megaways

Wil je weten hoe het voelt om te baden in rijkdom? Speel dan Money Megaways van Light & Wonder. Deze online slot biedt symboolupgrades, een gratis spins-ronde en een spannende Hold & Respin-bonus. Verder maak je kans op maar liefst drie vaste jackpots!

Hoe speel je Money Megaways?

Als je houdt van Megaways gokkasten zal dit spel je zeker kunnen bekoren. Je kunt Money Megaways winnen door identieke symbolen van links naar rechts op aangrenzende rollen te laten landden.

De premium symbolen van Money Megaways kunnen tot 1.000x je inzet opleveren als je er zes kan laten landen. Winnende symbolen worden verwijderd via het Cascading-systeem. Dit betekent dat nieuwe symbolen naar beneden vallen om gaten op te vullen. Dit proces herhaalt zich zolang je blijft winnen.

De wild, in de vorm van een creditcard, kan overal verschijnen om symbolen te vervangen. De scatters worden weergegeven als goudstaven en activeren de bonusronde.

Money Megaways bonusfuncties

Een unieke functie van Money Megaways is de symboolupgrade. Als deze functie actief is, wordt de kluis geopend om een willekeurige symboolupgrade te onthullen. Je moet een speciaal kluis-symbool plaatsen op de bovenste horizontale rol om de symboolupgrade te activeren.

Wil je de Hold & Respin-bonus activeren, dan heb je minstens vier goudstaven nodig. De scatters blijven plakken op de rollen en alleen nieuwe scatters landen tijdens deze functie. Je begint met drie respins. Elke nieuwe scatter die verschijnt, wordt ook sticky. Bovendien worden de scatters gekoppeld aan multipliers tot 100x je inzet.

Verder kun je de gratis spins-ronde activeren door vier tot zes scatters te laten landen. Dit levert acht tot 12 gratis spins op. Een multiplier die begint bij 1x is actief bij de eerste overwinning en loopt op met 1x bij elke volgende overwinning.

Als kers op de taart kun je een jackpot winnen met behulp van de Jackpot Coin. Je hebt vier, vijf of zes van deze munten nodig om de jackpots te kunnen winnen.

Money Megaways conclusie

De retrostijl en de bankbiljetten van Money Megaways hebben veel charme. Het leuke aan deze gokkast is dat je erg veel prijzen kunt winnen met behulp van de bonusfuncties. Met Money Megaways kun je zeker veel plezier beleven.

Veel voorkomende vrageni

Hoeveel kun je maximaal winnen met Money Megaways?

Met deze gokkast kun je tot 7.003x je inzet winnen.

Hoe kan ik de jackpot winnen met Money Megaways?

Door vier, vijf of zes Jackpot Coins te landen, ontvang je een jackpot van respectievelijk 50x, 500x of 5.000x je inzet.

Op hoeveel manieren kun je winnen met Money Megaways?

Je kunt met Money Megaways op 117.649 manieren winnen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...