Monopoly Money Grab

door Light & Wonder

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Monopoly Money Grab:

72 plays

Gokkast beoordeling

Monopoly Money Grab
RTP 96%
Volatiliteit MED

Monopoly Money Grab

Ben je dol op Monopoly en wil je kennis maken met een gokkast in dit genre? Speel dan Monopoly Money Grab van Light & Wonder. Deze slot biedt drie jackpots, een Money Grab-functie, gratis spins en nog veel meer.

Hoe speel je Monopoly Money Grab?

Monopoly Money Grab is een online slot die gebaseerd is op het populaire bordspel. Alle actie vindt plaats in een bankkluis vol geld. Het spel heeft vijf rollen en 25 winlijnen. Inzetten kan tussen € 0,20 en € 150 per spin. Een bankier met een grijze snor en een smoking houdt het spel nauwlettend in de gaten.

Veel van de symbolen die je ziet op de rollen, komen ook terug in het originele bordspel van Monopoly. Zo zie je onder meer een huis, een puppy, een hoed en een bankier. Verder heb je de speelkaartsymbolen van 10 tot A.

Het wild symbool is simpelweg het woord ‘wild’ en het Bonus Wheel-element wordt weergegeven als de spoel van een klassieke fruitkast. Een ander speciaal symbool is het Monopoly-logo in de vorm van een gouden munt en drie bankbiljetten.

Monopoly Money Grab bonusfuncties

Het is duidelijk dat Light & Wonder geprobeerd heeft om zoveel mogelijk lucratieve bonussen toe te voegen aan het spel. Zo kun je de Hit & Win-bonus activeren als het Monopoly-logo op de eerste rol verschijnt of als drie bankbiljetten op de derde rol vallen. Vervolgens wordt de eerste rol bezet door het bankier-symbool. Je winsten worden uitbetaald met een multiplier van 1x tot 5x.

Verder kun je profiteren van het Bonus Wheel. Zodra Bonus Wheels verschijnen op rol één, drie en vijf, wordt de jackpottrekking geactiveerd. Je kunt dan uitbetalingen ontvangen tot 5.000x je inzet! Je kunt ook beloningen ontvangen in de vorm van gratis spins.

De Money Grab-functie is actief nadat je drie opeenvolgende wilds hebt geland. Je kunt dan een multiplier ontvangen van 3x tot 50x je inzet.

Conclusie Monopoly Money Grab

Monopoly Money Grab is een zeer vermakelijke gokkast die relatief grote winsten biedt. Fans van het originele bordspel zullen zeker veel plezier beleven met deze slot. De multipliers en andere functies zorgen op elk moment voor de nodige spanning.

Veel voorkomende vrageni

Hoeveel kun je maximaal winnen met Monopoly Money Grab?

Je kunt een maximale uitbetaling winnen van 5.000x je inzet.

Wat is de RTP van Monopoly Money Grab?

Monopoly Money Grab heeft een RTP van 96%.

Kan ik Monopoly Money Grab op mijn smartphone spelen?

Ja, dit kan perfect aangezien dit spel is aangepast aan mobiele toestellen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...