ARRR! 10K Ways

door Light & Wonder

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.12%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met ARRR! 10K Ways:

43 plays

Gokkast beoordeling

ARRR! 10K Ways
RTP 96.12%
Volatiliteit LAAG

ARRR! 10K Ways

Maak je klaar om op jacht te gaan naar de schat met ARRR! 10K Ways van Light & Wonder. De vele multipliers, bonus respins en andere spannende features vliegen je om de oren. Hieronder ontdek je alles over ARRR! 10K Ways.

Hoe speel je ARRR! 10K Ways?

ARRR! 10K Ways speel je met zes rollen en je hebt 10.000 manieren om te winnen. De maximale winst die je kunt scoren kan oplopen tot maar liefst 20.000 je inzet! Je kunt dit spel winnen door drie, vier, vijf of zes identieke symbolen op aangrenzende rollen te landen, beginnend bij rol één.

Je kunt inzetten tussen € 0,20 en € 12 per spin. Het RTP-percentage van deze slot is 96,1%, wat het gemiddelde cijfer is voor een online slot van dit type.

Op de rollen verschijnen diamanten, harten, schoppen en klaveren, maar ook ankers en schedels. Deze symbolen leveren het minst op. De premium symbolen zijn de octopus, de vrouwelijke en mannelijke piraat en de papegaai. De mannelijke piraat is het meest waardevolle symbool. Het kan tot 50x je inzet uitbetalen.

Verder is er ook een wild in het spel. Dit is het Jolly Roger-symbool. Het vervangt de andere symbolen behalve de scatter. Scatter symbolen worden weergegeven als schatkisten.

ARRR! 10K Ways bonusfuncties

ARRR! 10K Ways biedt erg veel bonusfuncties. Zo kun je profiteren van de cascades-functie waarbij winnende symbolen worden verwijderd van de rollen en nieuwe symbolen op de lege posities vallen. Dit gaat door tot je niet meer wint.

Heb je een spin zonder winst, dan kan de Cannon Wilds-functie je helpen. Deze feature kan willekeurig worden geactiveerd en 1 tot 3 symbolen op de rollen veranderen in Jolly Roger Wilds. Bovendien hebben ze een vermenigvuldiger van 1x tot 5x.

Wanneer je vier of meer Treasure Chest-symbolen landt, wordt de bonus respins-functie actief. Je krijgt dan drie respins en extra prijzen.

Conclusie ARRR! 10K Ways

ARRR! 10K Ways speelt zich af op een piratenschip en een tropisch paradijs met palmbomen. De maximale winst van 20.000x je inzet en de lage volatiliteit maken dit een heel aantrekkelijk spel. De gedurfde animaties en de vele bonusfuncties zijn ook best goed.

Veel voorkomende vrageni

Biedt ARRR! 10K Ways gratis spins?

Nee, er zijn geen gratis spins, maar er is wel een respins-functie die je kunt activeren.

Hoeveel kun je maximaal winnen met ARRR! 10K Ways?

De maximale winst die je kunt behalen met deze gokkast is 20.000x je inzet, wat erg veel is.

Wat is de RTP van ARRR! 10K Ways?

Deze slot heeft een RTP-percentage van 96,1%, wat mooi rond het gemiddelde ligt.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...