Trolls’ Treasure

door Light & Wonder

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.74%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Trolls’ Treasure:

20 plays

Gokkast beoordeling

Trolls’ Treasure
RTP 96.74%
Volatiliteit HOOG

Trolls’ Treasure

Troll’s Treasure geeft je de kans om de schatten van de trollen te pakken. Daal af in de trollen grot en activeer de mysterieuze Wheel-functie. Hieronder ontdek je wat deze online gokkast van ReelPlay nog allemaal te bieden heeft.

Hoe speel je Troll’s Treasure?

Troll’s Treasure heeft een speelveld met vijf rollen, vier rijen en 50 vaste winlijnen. Spelers kunnen identieke symbolen matchen van links naar rechts op aangrenzende rollen. Deze slot heeft een inzetbereik van € 0,50 tot € 250 per spin. De RTP van Troll’s Treasure is 96,74%, wat erg goed is voor een online gokkast. De maximale winst die je kunt behalen met dit spel is 1.000x je inzet.

Op de rollen verschijnen de Rune-symbolen in verschillende keuren. Deze symbolen worden vergezeld door de premium symbolen met een hogere waarde. Dit zijn de verschillende trollen, zoals de oude trol, de koningin trol, de koning trol en de jongenstrol. Het meest lucratieve symbool is de schatkist. Dit symbool kan tot 20x je inzet uitbetalen als je er vijf kan laten vallen. De wild is de trol met gouden en diamanten ogen. Het kan alle andere symbolen vervangen, behalve het wiel en de boom. Deze symbolen fungeren als scatter.

Troll’s Treasure gratis spins en bonusrondes

Met behulp van de scatter wielen kun je de bonus starten. Drie scatters activeren de Wheel Bonus waarmee je prijzen kunt winnen. De pijlsymbolen verplaatsen het wiel één positie naar links of rechts, afhankelijk van de richting van de pijl. Je kunt vermenigvuldigers winnen tot wel 1.000x je inzet.

Drie boom scatters activeren de gratis spins-functie. Je wordt dan beloond met 15 gratis spins. Tijdens deze ronde kun je ook de Wheel Bonus activeren. Er is ook een Bonus Buy-optie waarmee je de Wheel Bonus kunt kopen voor 17x je inzet. Het is ook mogelijk om 15 gratis spins te kopen voor 31,2x je inzet.

Conclusie Troll’s Treasure

Troll’s Treasure heeft een mooi ontwerp en een sprookjesachtige soundtrack waardoor je helemaal wordt meegesleept in het verhaal. De gameplay is fascinerend en spelers die houden van de Scandinavische cultuur zullen zeker veel plezier kunnen beleven met deze slot.

Veel voorkomende vragen

Zijn er gratis spins in Troll’s Treasure?

Ja, als je drie of meer scatters kan laten vallen, krijg je 15 gratis spins.

Wat is de RTP van Troll’s Treasure?

Troll’s Treasure heeft een RTP van 96,74%, wat iets hoger is dan het gemiddelde.

Hoeveel kun je maximaal winnen met Troll’s Treasure?

Met deze gokkast kun je maximaal 1.000x je inzet winnen. Met behulp van de Wheel Bonus maak je het meeste kans om de maximale winst te scoren.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...