Diamond Multiplier Respin

door Light & Wonder

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.61%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Diamond Multiplier Respin:

96 plays

Gokkast beoordeling

Diamond Multiplier Respin
RTP 95.61%
Volatiliteit MED

Diamond Multiplier Respin

Light & Wonder, de ontwikkelaar van Diamond Multiplier Respin, heeft de klassieke gokkast omgetoverd tot een spel met tal van verrassende wendingen. Op het eerste gezicht lijkt het een traditionele gokkast, maar vergis je niet. Diamond Multiplier Respin zit vol met boeiende bonusfuncties zoals Stacked Wild Multipliers en gratis spins. Kom snel meer te weten over Diamond Multiplier Respin.

Hoe speel je Diamond Multiplier

Frequent Questions

Respin?

Diamond Multiplier Respin speel je op een speelveld van 3×3 en met negen winlijnen. De rollen worden gevuld met BAR-symbolen die als enkele, dubbele of drie tegelijk landen. Ze worden vergezeld door rode en gouden zevens en diamanten.

Als je wilt spelen hoef je alleen maar te bepalen hoeveel je wilt inzetten. Het is jouw doel om drie symbolen te matchen op ten minste één van de negen winlijnen. Als je hierin slaagt, win je een geldprijs.

De blauwe diamanten fungeren als wild. Ze kunnen de andere symbolen vervangen behalve de scatters.

Diamond Multiplier Respin bonusfuncties

Diamond Multiplier Respin heeft diverse bonusfuncties zoals een gratis spins-ronde en tal van respins en multipliers. Als je echt veel geluk hebt kun je tot wel 22.530x je inzet winnen! Alle Diamond Wilds die niet resulteren in een overwinning, blijven sticky voor een enkele respin. Hierdoor krijg je nog een kans om een geldprijs te winnen.

Slaag je erin om drie scatters te landen, dan krijg je 10 gratis spins. De Respin-functie is de hele tijd actief tijdens deze ronde, wat kan leiden tot grote winsten. De wild symbolen zijn gekoppeld aan een 2x vermenigvuldiger als ze op rol 1 en 3 landen. Wilds die op rol 2 landen stapelen zich op met een multiplier tussen 2x en 5x.

Een winnende combinatie met meerdere wilds geven je saldo een steeds grotere boost omdat de wilds zich met elkaar vermenigvuldigen. De hoogste uitbetaling die je kunt behalen is maar liefst 22.530x je inzet.

Conclusie Diamond Multiplier Respin

Diamond Multiplier Respin is een online slot met een retrostijl en een spannende gameplay vol verrassende elementen. Je kunt erg veel prijzen winnen met behulp van de wild symbolen en de vermenigvuldigers. Als jij graag kans wilt maken op mooie winsten, is Diamond Multiplier Respin een uitstekende keuze.

Veel voorkomende vragen

Is het mogelijk om Diamond Multiplier Respin gratis te spelen?

Ja, Diamond Multiplier Respin is ook beschikbaar in een gratis speelversie zodat je vrijblijvend kunt oefenen.

Hoeveel kun je maximaal winnen met Diamond Multiplier Respin?

Je kunt een maximale winst behalen van 22.530x je inzet met behulp van de bonusfuncties.

Hoeveel kan ik inzetten op Diamond Multiplier Respin?

Je kunt inzetten tussen € 0,90 en € 450 per spin waardoor het spel geschikt is voor low en high rollers.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...