Brood of Gods

door Light & Wonder

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Brood of Gods:

41 plays

Gokkast beoordeling

Brood of Gods
RTP 96%
Volatiliteit HOOG

Brood of Gods

Brood of Gods is een online slot met een Polynesische esthetiek en dat is erg uitzonderlijk. Light & Wonder, de ontwikkelaar van deze gokkast, heeft erg veel moeite gestoken in het ontwerp van dit spel. Bovendien is de gameplay ook heel indrukwekkend. Hieronder kom je meer te weten over Brood of Gods.

Hoe speel je Brood of Gods?

Brood of Gods is een slot met een cluster-mechanisme. In plaats van symbolen te matchen op winlijnen, moet je een combinatie van minstens drie symbolen maken en dit op aangrenzende rollen, horizontaal of verticaal.

Brood of Gods heeft een spelraster van 5×5 en een inzetbereik tussen € 0,10 en € 20 per spin. Als je klaar bent met inzetten, kun je aan de rollen draaien om het spel te starten.

Op de rollen zie je drie goden: Papa, Rangi en Whiro, evenals vier soorten totemsymbolen. Als je drie identieke goden kunt laten landen, ontvang je een grotere uitbetaling.

De speciale symbolen zijn de wild en de drie soorten multiplier-munten. De wild vervangt de reguliere symbolen.

Brood of Gods bonusfuncties

Een van de goden van het spel is altijd actief en kan willekeurig een Modifier-functie activeren bij elke draai:

  • Papa Modifier: willekeurige symbolen worden omgezet in andere willekeurige symbolen waardoor je meer kans hebt om een winnende combinatie te maken.
  • Rangi Modifier: willekeurig worden enkele 2×2 symbolen geselecteerd. Deze worden vervangen door willekeurige symbolen uit de uitbetalingstabel.
  • Whiro Modifier: een willekeurig symbool wordt geselecteerd en alle andere symbolen worden verwijderd.

Verder kun je profiteren van de gratis spins-functie. Die kun je activeren door vier multiplier-munten te verzamelen. Dit levert je vijf gratis spins op. Voordat dit bonusspel begint, moet je één van de drie goden selecteren. Deze god blijft actief tot het einde van de bonusronde.

Als de gratis spins-ronde begint, wordt 1x multiplier-munt boven de verzamelmeter geplaatst. Elke overwinning wordt vermenigvuldigd met de totale waarde van de multiplier-munten.

Conclusie Brood of Gods

Brood of Gods is een geweldige online gokkast die we zeker kunnen aanbevelen. Dit spel heeft een prachtig ontwerp, veel verrassende bonusspellen en een boeiend spelmechanisme. Dankzij zijn gemiddelde volatiliteit is Brood of Gods geschikt voor de meeste spelers.

Veel voorkomende vragen

Wat is het RTP-percentage van Brood of Gods?

Brood of Gods heeft een RTP-percentage van 95.99% en een gemiddelde volatiliteit.

Kan ik extra gratis spins krijgen in Brood of Gods?

Ja, als je vier multiplier-munten verzamelt tijdens de gratis spins-ronde, ontvang je één extra gratis spin. In totaal kun je 10 extra spins ontvangen.

Hoeveel kan ik maximaal winnen met Brood of Gods?

Met Brood of Gods kun je een maximale winst scoren tot 3.090x je inzet.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...