Ritual Respins

door Light & Wonder

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.08%

Volatiliteit LAAG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Ritual Respins:

22 plays

Gokkast beoordeling

Ritual Respins
RTP 96.08%
Volatiliteit LAAG

Ritual Respins

Ritual Respins 

Zet je schrap voor magische goocheltrucs met Ritual Respins, een online gokkast van Light & Wonder. De tovenaar verwelkomt je in zijn kast vol mysterieuze boeken. Wat de gameplay betreft draait alles rond respins. Hieronder ontdek je hoe Ritual Respins precies werkt.  

Hoe speel je Ritual Respins? 

Ritual Respins is een slot met een speelveld van 5×3 en 243 manieren om te winnen. Je wint door identieke symbolen te matchen op de rollen. Inzetten kan van € 0,30 tot € 90 per spin. Ben je klaar met inzetten? Druk dan op de SPIN-knop om de rollen te laten draaien.  

Wat de symbolen betreft, heb je de kaartrangen van 10 tot A. Deze symbolen leveren de laagste uitbetalingen op. Het boek, de schedel en de voodoo pop leveren hogere uitbetalingen op. De Wild Lady vervangt de reguliere symbolen op de rollen. Het kan alleen verschijnen op rol 2, 3, 4 en 5. De Scatter Cauldron activeert de Second Chance Trigger-functie en respins. De Scatter Chest is een ander symbool dat kan verschijnen tijdens respins.  

Ritual Respins bonusfuncties 

Ritual Respins heeft enkele interessante bonusfuncties waarmee je je winsten kunt boosten. Als je drie scatters laat verschijnen, activeer je respins. Tijdens deze bonusronde zijn er willekeurige beloningen gekoppeld aan de Scatter Cauldrons. Bij elk nieuw symbool wordt het aantal respins teruggezet naar 5. De bonusfunctie eindigt als je 15 ketels of kisten hebt verzameld. Wanneer de Scatter Chest valt, ontvang je alle Cauldron-prijzen.  

Slaag je erin om 2 Cauldron Scatters te landen tijdens het basisspel dan activeer je de Frog-functie. Als Frog explodeert, laat je het Second Chance Trigger-symbool vallen.  

Met behulp van de bonusfuncties kun je tot 1.066x je inzet winnen met Ritual Respins.  

Conclusie Ritual Respins 

Ritual Respins is een kleurrijke online gokkast met een cartooneske stijl. Het mooie ontwerp en de gehele visuele stijl zijn heel aantrekkelijk. De gameplay van Ritual Respins is vrij eenvoudig. Je kunt profiteren van respins en Second Chance Triggers. Op die manier kun je de maximale winst scoren. Over het algemeen is Ritual Respins van Light & Wonder een leuke slot om te spelen.  

Wat is de Return to Player van Ritual Respins?

Ritual Respins heeft een Return to Player van 96,08% en een lage volatiliteit.

Kan ik echt geld winnen met Ritual Respins? 

Ja, als je inzet met echt geld kun je ook echt geld winnen met Ritual Respins. Probeer identieke symbolen te laten landen en maak gebruik van de bonusfuncties.

Wat is de maximale winst die ik kan maken met Ritual Respins? 

Je kunt met deze slot maximaal 1.066x je inzet winnen.  

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...