The Race

door Light & Wonder

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.74%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met The Race:

33 plays

Gokkast beoordeling

The Race
RTP 96.74%
Volatiliteit HOOG

The Race

The Race 

The Race is een online slot van Light & Wonder. Het spel heeft een snel tempo, wat wel te verwachten is met zo’n titel. Als jij houdt van snelheid en veel actie, dan is dit de gokkast bij uitstek. Verwacht je aan gratis spins en een onbeperkte winstvermenigvuldiger die bij elke cascade groeit. Klinkt dit interessant? Ontdek dan snel hoe je The Race kunt spelen.  

Hoe speel je The Race?  

The Race heeft zes rollen en de rijen wisselen tussen twee en zeven. Je krijgt 117.649 manieren om te winnen. De minimale inzet per spin bedraagt € 0,20 en de maximale inzet is € 6 per draai. Als je veel geluk hebt kun je tot 24.070x je inzet winnen.  

Op de rollen verschijnen zes reguliere symbolen die het aantal symbolen bij elke draai veranderen. Onder rol 2, 3, 4 en 5 zit een extra horizontale rol, een zogenaamde tracker. De symbolen op de tracker horen bij dezelfde rol die erboven staat. Je kunt winnen door drie of meer identieke symbolen op aangrenzende rollen te laten verschijnen.  

De speelkaartsymbolen van 9 tot A leveren de minst grote uitbetalingen op. Wil je meer winnen? Probeer dan de edelstenen, de vijfhoek, de zeshoek, de achthoek en de cirkel te landen. The Race heeft ook een wild symbool en een scatter.  

The Race gratis spins en bonusrondes 

Aan bonusrondes is er zeker geen gebrek. Elke keer dat je wint, verdwijnen de winnende symbolen en maken ze plaats voor nieuwe. Het wild symbool kan zich willekeurig dupliceren naar alle posities op de rol erboven.  

Als je drie scatter symbolen laat landen, wordt de Hart bonusronde geactiveerd. Dit is een respins-functie die het aantal spins bepaalt tijdens de gratis spins-ronde. De gratis spins-ronde begint met evenveel spins als dat je scatter symbolen hebt staan. Bovendien hebben de gratis spins een onbeperkte winstvermenigvuldiger die met 1x toeneemt bij elke cascade.  

Conclusie The Race 

The Race heeft een futuristische uitstraling en een dynamische gameplay boordevol actie. Dankzij de talrijke spannende bonusfuncties maak je veel kans om geldprijzen te scoren. Je valt werkelijk van de ene verrassing in de andere.  

Welke bonusfuncties zijn er allemaal beschikbaar in The Race?

De bonusfuncties omvatten cascades, een Hart bonusronde, gratis spins en een Bonus Buy-optie.  

Wat is het maximale bedrag dat je kunt winnen met The Race?

Je kunt maximaal 24.070x je inzet winnen met The Race. 

Kan ik The Race ook op mijn smartphone spelen?  

Ja, The Race werd geoptimaliseerd voor mobiele toestellen zodat je het ook via je smartphone kunt spelen.  

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...