Blood And Gold

door Light & Wonder

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.03%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Blood And Gold:

113 plays

Gokkast beoordeling

Blood And Gold
RTP 96.03%
Volatiliteit MED

Blood And Gold

Blood and Gold is een online gokkast van Light & Wonder met een middeleeuws thema. Deze gokkast heeft tal van interessante functies en goed uitgewerkte graphics. Je zult je niet snel vervelen met Blood and Gold. Verwacht je aan Inside Wilds, Scatter Shields en Battle Rounds!

Hoe speel je Blood and Gold?

Blood and Gold speelt zich af op een speelveld met vijf rollen, drie rijen en 25 winlijnen. Als je echt geld wilt winnen, kun je beginnen met het plaatsen van je inzetten. Dit kan tussen € 0,30 en € 60 per spin.

De helden van Blood and Gold zijn de soldaten uit de twee koninkrijken: blauw en rood. Wat de symbolen betreft, zie je de blauwe koning en de rode koningin, evenals strijdhoorns en de speelkaartsymbolen van 10 tot A.

De wild is het best betalende symbool en ook de vervanger van de reguliere symbolen. De wild herken je aan het logo van het spel. De Scatter Shield kan overal landen, maar het is alleen nuttig als het 6 tot 15 keer landt.

Bonusfuncties van Blood and Gold

In Blood and Gold ga je strijden voor je koninkrijk. Als je de gevechten wint, word je beloond. Elke Scatter Shield levert een prijs op en zodra je je prijs hebt ontvangen, beginnen de Battle Rounds.

Deze bonusronde begin je met het selecteren van een koninkrijk en daarna begint het gevecht. Je krijgt drie eerste levens in deze gevechten en je verliest er één na elke verloren strijd. Als je gevechten wint, krijg je prijzen die op dat moment op het scherm worden weergegeven. Je kunt onderweg ook extra levens krijgen via speciale hartsymbolen. Om het gevecht te winnen, moet je twee of drie van de vlaggen van je koninkrijk (rood of blauw) matchen.

Conclusie Blood and Gold

Blood and Gold is een unieke online gokkast met spannende bonusrondes en een prachtig ontwerp. De functies houden je urenlang geboeid. Ook het thema is erg interessant. Blood and Gold gaat over de strijd tussen twee koninkrijken. Deze gokkast is zeker het proberen waard.

Veel voorkomende vragen

Is het mogelijk om Blood and Gold mobiel te spelen?

Ja, Blood and Gold is aangepast aan mobiele toestellen zoals tablets en smartphones.

Hoe kun je winnen met Blood and Gold?

Je kunt geldprijzen winnen door de gevechten in de bonusronde te winnen en door identieke symbolen te matchen.

Kun je Blood and Gold gratis spelen?

Ja, je kunt Blood and Gold voor het plezier spelen zondat je geen risico loopt om je geld te verliezen. Om Blood and Gold gratis te spelen, kun je de gratis speelversie selecteren.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...