Skadi's Hunt

door IGT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP -

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Skadi's Hunt:

129 plays

Gokkast beoordeling

Skadi's Hunt
Volatiliteit MED

Skadi’s Hunt

Skadi’s Hunt is een online videoslot van IGT waarin jen op avontuur gaat de sneeuw in en waarin je speelt met 243 ways to win.

Je speelt vanaf € 0,10 cent per spin en je kunt tot maximaal € 1000,- per spin inzetten. Het uitkeringspercentage is vastgesteld op 96,18% en je kunt tot maar liefst tweeduizend keer de inzet winnen.

Skadi’s Hunt is een lage tot medium variantie gokkast dat ook te spelen is op mobiele apparaten. Het spel wordt ondersteund in zowel iOS, Windows en Android.

Skadi’s Hunt speelregels

Spelen doe je op vijf rollen met drie rijen symbolen en je hebt 243 manieren om winnende combinaties te maken. Een winnende spin heb je te pakken wanneer je minimaal drie gelijke symbolen hebt weten te bemachtigen.

Skadi is het wild symbool van de gokkast. Dit symbool vervangt alle reguliere symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te vormen.

Het scatter symbool is de wolf. Wanneer je van dit symbool minimaal drie hebt weten te bemachtigen, activeer je de bonusronde. Afhankelijk van de hoeveelheid scatters die hebt weten te verzamelen ontvang je een aantal gratis spins én een vermenigvuldiger. De keuze die je hebt ziet er als volgt uit:

 

3 scatters 4 scatters 5 scatters
30 gratis spins met x 1 vermenigvuldiger 40 gratis spins met x 1 vermenigvuldiger 60 gratis spins met x 1 vermenigvuldiger
15 gratis spins met x 2 vermenigvuldiger 20 gratis spins met x 2 vermenigvuldiger 30 gratis spins met x 2 vermenigvuldiger
10 gratis spins met x 3 vermenigvuldiger 15 gratis spins met x 3 vermenigvuldiger 20 gratis spins met x 3 vermenigvuldiger
7 gratis spins met x 5 vermenigvuldiger 9 gratis spins met x 5 vermenigvuldiger 14 gratis spins met x 5 vermenigvuldiger

Tijdens de gratis spins feature is het ook mogelijk om de ronde te re-triggeren. Dit doe je door opnieuw drie scatters te draaien. Je mag dan opnieuw een keuze maken uit het tabel en dit kan tot maximaal 440 gratis spins.

Skadi’s Hunt thema en symbolen

De gokkast speelt zich af in de wildernis, waar je samen met Skadi op avontuur gaat. Skadi zelf is het wild symbool en de wolf is her scatter symbool waarmee je de bonus ronde activeert.

De laag uitbetalende symbolen zijn de gekleurde steenafbeeldingen. Deze leveren je tot maximaal vier keer de inzet op wanneer je er vijf van weet te bemachtigen. De uil is het best uitbetalende symbool en wanneer je hiervan vijf hebt weten te landen op een winlijn, levert het je tweehonderd keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Het spelverloop van deze gokkast is erg leuk. Ondanks dat je slechts één feature hebt, is het wel een erg spannende en uitdagende feature die telkens weer anders kan zijn. Welke keuze je maakt is afhankelijk van jezelf. Of je speelt graag met veel gratis spins, of juist met een hoge vermenigvuldiger.

De gokkast heeft een lage tot medium variantie, waardoor je al snel zal merken dat je winsten weet te pakken. Dit maakt het spel extra leuk en motiverend. Skadi’s Hunt heeft ons niet verveeld!

Wil je het spel graag eerst uitproberen? Dan kun je er ook voor kiezen om eerst te spelen in de gratis demo versie, voordat je aan de slag gaat met echt geld. Zo kun je het spel eerst leren kennen en de features ontdekken. Houd er overigens wel rekening mee dat je geen geld kunt winnen, wanneer je niet speelt met geld.

Andere toppers

Een gokkast die we graag aan je voorstellen is Age of the Beasts, ontwikkeld door ReelPlay. Dit is een software provider die bij het grote publiek nog niet is doorgebroken, maar die slots ontwikkeld die geweldig leuk zijn en bovendien van hoogwaardige kwaliteit. Age of Beast start je op een speelveld van drie keer vier maar door gebruik te maken van de Infinity Reels kan dit flink worden uitgebreid. Spelen doe je vanaf € 0,25 cent per spin en je kunt tot maximaal vierduizend keer de inzet winnen. De gokkast heeft een hoge variantie en een RTP van 95,57%.

Ook stellen we graag Fire Blaze: Tundra Wolf, ontwikkeld door Playtech, aan je voor. Je speelt de gokkast op vijf rollen met drie rijen symbolen die onderverdeeld zijn in veertig winlijnen. Spelen doe je vanaf € 0,20 cent per spin en de gokkast is ook geschikt voor de high rollers onder ons, gezien de maximale inzet € 500,- per spin bedraagt. De RTP is met 96,46% ook flink boven het gemiddelde en je kunt tot maximaal tweeduizend keer de inzet winnen. De gokkast heeft een hoge variantie en is ook te spelen op mobiele apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...