Crazy Wizard

door IGT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.56%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Crazy Wizard:

36 plays

Gokkast beoordeling

Crazy Wizard
RTP 96.56%
Volatiliteit MED

Crazy Wizard

Crazy Wizard is een videoslot ontwikkeld door IGT waar magie centraal staat. Het spel is ontwikkeld in samenwerking met Spielo en zit vol spannende features die zorgen voor een vermakelijk spelverloop.

Je speelt de gokkast vanaf € 0,20 cent per spin en je kunt tot maximaal € 20,- per spin inzetten. De maximale winst is vastgesteld op vijfentwintigduizend keer de inzet. Crazy Wizard heeft een hoge variantie en een uitkeringspercentage van 96,56%, wat flink hoog is.

Je kunt de gokkast ook spelen op je mobiele telefoon of tablet. Het spel is voorzien van de nieuwste HTML5 technologie, waardoor spelen op elk moment kan, vanaf elk gewenst apparaat.

Crazy Wizard speelregels

Je speelt op vijf rollen met drie rijen symbolen en er zijn tien vaste winlijnen. Om een winnende spin te maken dien je minimaal drie gelijke symbolen op één van deze tien winlijnen zien te bemachtigen, vanaf de meest linker rol.

Voordat je gaat spelen, stel je de gokkast eerst naar jouw wensen in. Je bepaalt je inzet en dit is gemakkelijk te navigeren met de plus en min knop. Vervolgens druk je op de spin knop en hoop je op het beste! Wanneer je echter geen zin hebt om telkens op deze knop te drukken, kun je er ook voor kiezen om te spelen met de auto play functie.

Dit is een optionele functie waarmee je het spel automatisch laat draaien tot maximaal vijftig keer. De functie stopt automatisch wanneer je één van de features triggert, of wanneer je de maximale winst te pakken hebt.

Maar je speelt deze gokkast vooral om het jackpot spel. Deze feature kan zomaar, op een willekeurig moment in het spel worden geactiveerd.

Gratis spins bonus feature

Om de gratis spins feature van de gokkast te activeren heb je drie scatters nodig. Dit zijn de draken en hiermee activeer je minimaal tien en maximaal dertig gratis spins. Naast de gratis spins zijn de scatters ook goed voor een directe uitbetaling van minimaal vijf keer de inzet en maximaal honderd keer de inzet.

Tijdens de gratis spins feature is de magier ook actief en zorgt voor spannende momenten wanneer hij verschillende wild symbolen op de rollen gooit. Hierdoor worden je win kansen aanzienlijk vergroot. Alle winsten die je tijdens deze feature weet te maken, worden ook nog eens verdubbeld.

Crazy Wizard thema en symbolen

Het thema van de gokkast is op een mooie manier neergezet en oogt vrij simpel. Dit is naar onze mening prettig, omdat er al genoeg spanning in de gokkast verwerkt zit.

De laag uitbetalende symbolen zijn de kaart symbolen. De scatter symbolen van de gokkast zijn de draken en hiermee kun je de bonus ronde activeren. He spel kent ook een wild symbool. Dit symbool vervangt de reguliere symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken.

Conclusie en vergelijkbare games

De gokkast heeft een vermakelijk spelverloop waarbij je verrast kunt worden met de jackpot feature. Deze kan zomaar tijdens het spelen op een willekeurig moment geactiveerd worden en hiermee kun je heel erg lekker winnen.

Ook zijn de gratis spins op een leuke manier toegevoegd aan het spel. De winsten die je in deze ronde maakt worden verdubbeld en je krijgt ook nog eens te maken met wild symbolen die zomaar door de magier worden gegooid.

Al met al is dit een geweldig leuke gokkast waarin wij ons absoluut hebben vermaakt. Wil je Crazy Wizard ook graag uitproberen? Dan kun je ook kiezen om eerst te spelen in de demo versie. Dit is de gratis versie waarin je de kans krijgt om het spel te ontdekken en de features te leren kennen, voordat je aan de slag gaat met echt geld.

Andere toppers

Een andere gokkast die we graag aan je voorstellen is Misery Mining ontwikkeld door Nolimit City. Je speelt de gokkast op een reels van drie keer drie met 27 winlijnen. Spelen doe je vanaf € 0,20 cent per spin en je kunt tot maar liefst zeventigduizend keer de inzet winnen. De gokkast zit vol spannende features, waaronder bommen die kunnen zorgen dat het speelveld vergroot wordt. De gokkast heeft een hoge variantie en een uitkeringspercentage van 96,09%, wat netjes op het gemiddelde ligt.

Age of the Beasts is een online slot ontwikkeld door ReelPlay. Dit is een software provider die bij het grote publiek nog niet is doorgebroken, maar die slots ontwikkeld die geweldig leuk zijn en bovendien van hoogwaardige kwaliteit. Age of Beast start je op een speelveld van drie keer vier maar door gebruik te maken van de Infinity Reels kan dit flink worden uitgebreid. Spelen doe je vanaf € 0,25 cent per spin en je kunt tot maximaal vierduizend keer de inzet winnen. De gokkast heeft een hoge variantie en een RTP van 95,57%.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...