The Monkey Prince

door IGT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 92.14%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met The Monkey Prince:

33 plays

Gokkast beoordeling

The Monkey Prince
RTP 92.14%
Volatiliteit MED

The Monkey Prince

IGT heeft een videoslot ontwikkeld genaamd The Monkey Prince waarin je met zestig winlijnen speelt.

De minimale inzet van The Monkey Prince is €0,60,- en je kunt inzetten tot maximaal €1800,- per draai. Een flinke inzet range dus! Het uitkeringspercentage is met 94,1% wel wat aan de lage kant.

The Monkey Prince speelregels

Je speelt The Monkey Prince op een reels van vijf keer vier en je speelt met maar liefst zestig winlijnen. Je kunt in deze gokkast tot duizend keer je inzet winnen.

Ook kom je uiteraard een aantal leuke bonus features tegen. Bovenaan het spel vind je maskers, die drie meters bevatten. Elke keer dat je een rode, blauwe of gouden masker weet te bemachtigen op de rollen, dan vult de meter op. Zodra één van de meters helemaal gevuld is, activeer je de volgende bonus features:

  • Blauwe masker: Je krijgt drie of vier wild symbolen in de huidige draai op de rollen.
  • Rode masker: Één van de reels wordt omgezet met alleen maar wild symbolen.
  • Gouden masker: Er wordt een willekeurig symbool uitgekozen en dit wordt een expanderend wild symbool die midden op het scherm komt te staan.

Ook kom je in The Monkey Prince scatter symbolen tegen. Wanneer je drie rode scatter symbolen hebt weten te bemachtigen, kom je weer voor een keuze te staan. Hierin krijg je de keuze uit minimaal vijfentwintig gratis spins, wild symbolen én vermenigvuldigers! Je kunt in deze feature dus zeker flinke bedragen binnen halen.

The Monkey Prince thema en symbolen

Je komt in The Monkey Prince verschillende dieren en symbolen tegen, al staat de aap in het spel centraal. Je vindt de aap aan de linkerkant van het scherm en hij draagt een grote gouden kroon. Op de achtergrond van de reels zie je bergen met groene bomen en een fel blauwe lucht. Al met al is The Monkey Prince een mooi opgezet spel dat kleurrijk en vrolijk oogt.

De gouden leeuwen en de gouden draken zijn de hoogst uitbetalende symbolen van het spel. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen is dit goed voor tweehonderd munten.

De gouden ringen en de blauwe robijnen zijn good voor honderdvijftig munten. De gouden oorbellen en de groene robijnen zijn honderd munten waard, wanneer je vijf hiervan weet te bemachtigen. De laag uitbetalende symbolen in het spel zijn de traditionele kaartsymbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

IGT heeft met The Monkey Prince een vermakelijk videoslot weten neer te zetten waar je leuke bedragen in kunt winnen. Wel vinden we het uitkeringspercentage erg laag. Er zijn veel vergelijkbare videoslots te vinden waar deze netjes de 96% weten aan te tikken.

The Monkey Prince is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Ook is er een gratis versie beschikbaar van deze gokkast.

Een ander vermakelijke slotmachine waarin een aap centraal staat is Monkey’s Gold, ontwikkeld door Nolimit City. Deze gokkast heeft een jungle thema en is te spelen met een minimale inzet van €0,20 cent per draai.

Je speelt Monkey’s Gold op een reels van zes keer zes en je kunt tot maar liefst ruim twaalfduizend keer je inzet terug winnen.

Play’n Go heeft Wild North uitgebracht. Een videoslot wat zich afspeelt in het hoge noorden waar het noorderlicht prachtig schijnt. Inzetten is al mogelijk vanaf 0,20 cent per draai.

Deze lage variatie gokkast heet een uitkeringspercentage van 96,21% en je speelt met veertig winlijnen. Deze gokkast is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...