Fortune Coin Boost

door IGT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP -

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Fortune Coin Boost:

437 plays

Gokkast beoordeling

Fortune Coin Boost
Volatiliteit MED

Fortune Coin Boost

Het vervolg op het razend populaire eerste deel, Fortune Coin, heeft IGT nu Fortune Coin Boost uitgebracht. Een online slot met een Aziatisch thema dat je speelt met 243 manieren om winnende combinaties te maken en een uitkeringspercentage an 95,10%.

Dit ligt iets lager dan het gemiddelde en we willen je er ook op wijzen dat het verstanding is dat altijd vooraf te controleren. Er zijn namelijk ook versies beschikbaar die een flink lager RTP hebben.

Je speelt de gokkast vooral voor de vijf progressieve jackpots, maar daarover later meer!

Fortune Coin Boost speelregels

Je speelt de gokkast op een reels van vijf keer drie met 243 manieren om winnende combinaties te maken. Voordat je gaat spelen bepaal je eerst de inzet. De inzet range van de gokkast is minimaal € 0,75 cent per draai en je kunt tot maar liefst € 7.500,- per draai, waardoor de gokkast geschikt is voor de high rollers onder ons.

Een winnende combinatie maak je door minimaal drie gelijke symbolen te draaien van links naar rechts. De gokkast heeft een wild symbool die je hiermee kan helpen. Dit symbool vervangt namelijk alle reguliere symbolen en kun je zien als een joker.

De maximale winst die je kunt pakken is vastgesteld op achtduizend keer de inzet, maar je speelt dit spel vooral vanwege de spannende jackpot feature.

Om de jackpot feature te activeren is het de bedoeling dat je de Chinese munten verzameld. Dit is de enige manier om de feature te activeren en kans te maken op één van de vijf progressieve jackpots. Je wordt hiervoor meegenomen naar een pick and click feature waarbij het de bedoeling dat je de jackpot symbolen verzameld. Wanneer je hiervan drie dezelfde hebt, pak je de jackpot die hierbij hoort.

Naast dat je middels de Coin Feature de jackpot feature kunt activeren, kun je hiermee ook gratis spins ontvangen en een directe uitbetaling pakken van maximaal zevenhonderdvijftig keer de inzet.

Fortune Coin Boost thema en symbolen

De gokkast heeft een prachtig Oosters thema. De reels is omringt met draken en goud, en heeft een mooie donkerrode achtergrond. De laag uitbetalende symbolen zijn de kaartsymbolen, 9, 10, J, Q, K en A. Deze symbolen betalen tussen vijf keer de inzet uit wanneer je er drie van hebt weten te bemachtigen.

De draak en de drie leeuwen betalen dertig keer de inzet uit en de keizer is het hoogst uitbetalende symbool. Wanneer je van dit symbool drie in een combi hebt weten te bemachtigen, levert dit je zestig keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Fortune Coin Boost is een vermakelijke gokkast en bovendien een prachtig vervolg op her eerste deel, Fortune Coin. De gokkast is spannend en dit komt vooral door de jackpot feature.

Maar de gokkast kent nog verschillende andere features, waardoor het spel niet snel zal gaan vervelen. Heb je echter geen zin om het basisspel door te lopen? Dan kun je er ook voor kiezen om te spelen met de auto play functie. Dit is een optionele functie waarmee je het spel automatisch laat draaien. Dit kan tot maximaal 55 spins en stopt automatisch wanneer je één van de features activeert, of wanneer je de maximale winst te pakken hebt.

Je kunt er overigens ook voor kiezen om Fortune Coin Boost eerst te spelen in de gratis versie, dit is de demo versie. Hierin krijg je de kans om het spel te leren kennen, voordat je met echt geld gaat spelen. De gokkast is voorzien van de nieuwste HTML5 technologie, waardoor je ook kunt spelen op mobiele apparaten. Het spel wordt ondersteund in zowel iOS als Android.

Andere toppers

Red Tiger Gaming heeft Fortune House Power Reels ontwikkeld waarin je speelt op een reels van acht keer zes met dertig winlijnen. De minimale inzet bedraagt € 0,10 cent per spin. Je kunt tot wel 8.301 keer de inzet winnen. Dit doe je vooral in de features, zoals Fortune Tree feature en Dragon Wheel feature. De gokkast heeft een hoge variantie en een uitkeringspercentage van 95,66%.

Ook Play’n Go houdt wel van een oosters thema en heeft de gokkast Tale of Kyubiko ontwikkeld. Deze gokkast heeft een Japans thema, dat geïnspireerd is op de godin van het geluk. Spelen doe je op een reels van drie keer drie met vijf winlijnen. De minimale inzet bedraagt € 0,10 cent per spin en je kunt tot wel 2.250 keer de inzet winnen. De gokkast heeft een medium variantie en een uitkeringspercentage van 96,29%.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...